2777
2789
عنوان

من سرکلاژ شکمی با لاپارسکوپی جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 51900 بازدید | 1268 پست
ممنون عزیزم از اطلاعاتی که بهم دادی خیلی خوشحال شدم 

خواهش عزیزم امیدوارم همه کسایی که مشکل دارن ،حل بشه و دامنشون سبز

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سلام بانو جان مرسی که انقد اطلاعات خوبی دادی و باعث شدی که انقدر امیدوار برای بارداری موفق بشم من هم ...

شارینای عزیز من مریض دکتر عارفی هستم

ایشون خودشون این عملو انجام نمیدن

در مورد سرکلاژ شکمی زیاد موافق نیستن، اما با اصرار زیاد منو به دکتر حنطوش معرفی کردن، دکتر حنطوش در تهران عمل سرکلاژ شکمی انجام میدن، اما با جراحی باز انجام میدن.

اینجوری مدت نقاهت بعد از عمل زیادتر میشه.  من بر اساس راهنمایی دکتر حنطوش قرار شد با عمل به روش لاپراسکوپی تحت نظر دکتر زهرا عسگری سرکلاژ شکمی بشم.

دکتر زهرا عسگری از پزشکهای بیمارستان آرش در تهران هستن. 

دکتر معتمد و ماهر دیگه ای به نام دکتر آصف جاه در تهران این عملو با لاپراسکوپی انجام میدن ، که نسترن عزیزمونو عمل کردن، البته کمی نوبت دهیشون سخته.  باز اگر سوالی داشتی در خدمتتم.

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم بار چهارمم توخواب کیسم پاره شد.الان که بارداری توکل برخدا اینشالا همه چی بخیرو خوشی بگذره. ...

سلام بانو جونم، 

در مورد آنتی بیوتیکهایی که توی این بارداری مصرف کردی میشه بگی؟ چه آنتی بیوتیکی مصرف کردی و به چه مدتی؟ چون ماها که پارگی کیسه آب میدیم، خیلی نگران عفونت پنهان هستیم

عفونت پنهان چیه خانمها؟ از کجا متوجه میشن؟ منم دوتا سقط ۱۷و ۲۲ هفته داشتم...تو هردو بدون درد کیسه اب پاره شد ⁦☹️⁩

دوتا سقط تو هفته های 17 و 22داشتم. برای منم دعا کنید(فروردین ۹۹) ... خداروشکر بعد دوسال از سقط دوم، خدای مهربون فرشته نازی گذاشت تو بغلم(فروردین ۱۴۰۱) خدایاااااا شکرت، خودت حفظش کن برامون و به هرکس که ارزوی مادرشدن داره فرزندسالم و صالح عطاکن
سلام بانو جونم،  در مورد آنتی بیوتیکهایی که توی این بارداری مصرف کردی میشه بگی؟ چه آنتی بیوتیک ...

سلام عزیزم.من تو بارداریم فقط اگر کمی عفونت ادراری هم تو ازمایشاتم بود پزشکم بهم دارو میداد.و خودمم بهش مبگفتم باتوجه به سابقه قبلم دارو بده.و سه بار تو بارداریم عفونت ادرای داشتم فقط یبار ش یادمه اموکسی سیلین داد معمولا یه هفته تا ده روز بود داروهاش.... 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عفونت پنهان چیه خانمها؟ از کجا متوجه میشن؟ منم دوتا سقط ۱۷و ۲۲ هفته داشتم...تو هردو بدون درد کیسه اب ...

عزیزم فکرمیکنم عفونت توی خون باشه و معمولا با ازمایش مشخص بشه.ولی من تو بارداری اخرم خداروشکر نداشتم .ولی توی دوتا ازبارداریام بهم گفتن احتمالا عفونت داشتی ،بارداری اولم ،چون دکترم چیزی نمبدونست گفت احتمالا زخم دهانه رحمت باعث پارکیسه ابت شد و بعدازسقطم برام یخ گذاشت ولی درنهایت بعداز چهاربار مشخص شد مشکلم نارسایی دهانه رحم بوده

عزیزم فکرمیکنم عفونت توی خون باشه و معمولا با ازمایش مشخص بشه.ولی من تو بارداری اخرم خداروشکر نداشتم ...

و جالب اينجاست كه چون توي همه بارداريهات كيسه آب پاره شده

دكتر ها فقط عفونت پنهانو لحاظ كردن

همينطور براي من 

فقط ميگن از عفونته

از نرمي دهانه رحم نيست و با سركلاژ شكمي موافق نيستن

شما مشکل ایمنی انعقادی نداشتین؟

من هنوز مدارکمو پیش دکتر نبردم نشون بدم..

عملش چطور بود درد زیاد داشتین؟

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
شما مشکل ایمنی انعقادی نداشتین؟ من هنوز مدارکمو پیش دکتر نبردم نشون بدم.. عملش چطور بود درد زیاد د ...

نه عزیزم مشکلی نداشتم.ولی توماههای اخرم چون خودمو استراحت مطلق کرده بودم بعداز سرگیجه هام دکتر زنان امپول انکسو هپارین بهم داد.هرعملی سختی های خودشو داره ولی بنظرم ففط یروز اذیت میشی بعدش خیلی اذیت کننده نیست روز اول دوم چون وقتی لاپارسکوپی میکنند یسری گاز وارد شکم میکنند که هم دوربین بهتر مشخص بشه هم اینکه دکتر راحتر عمل کنه.تا این گاز از بدن خارج بشه یکم اذیت هستی که باید مایعات زیاد بخوری تا زودتر ازبدنت بره.ولی درکل از سزارین خیلی راحتر تره.

نه عزیزم مشکلی نداشتم.ولی توماههای اخرم چون خودمو استراحت مطلق کرده بودم بعداز سرگیجه هام دکتر زنان ...

من سزارین نکردم 😭😭

به نظرت ممکنه مشکلم از ایمنی انعقادی باشه 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

سلام عزیزان من رحمم دوشاخه ممکنه نارسایی دهانه رحم داشته باشم .فقط یک بار سقط تو شش هفته داشتم به خاطره استرس زیادی که به خاطره رحمم داشتم .والان هم منو ترس نارسایی دهانه رحم گرفتم .

نه عزیزم مشکلی نداشتم.ولی توماههای اخرم چون خودمو استراحت مطلق کرده بودم بعداز سرگیجه هام دکتر زنان ...

استاتر عزیز خداروشکر که نی نی ات اومد بغلت .یک سوالی داشتم نارسایی دهانه رحم تو سنو گرافی معمولی فهمیده میشه ؟ چون من رحمم دوشاخه تو سنو معمولی گفتند 

من سزارین نکردم 😭😭 به نظرت ممکنه مشکلم از ایمنی انعقادی باشه 

عزیزم من زایمانان طبیعی بود همش.ولی بعدازسرکلاژشکمی  فقط سزارین میشی اجباری .چون دیگه نمیشه طبیعی زایمان کرد.اره عزیز خیلیا مشکل انعقادی دارن و با دارو حل میشه

استاتر عزیز خداروشکر که نی نی ات اومد بغلت .یک سوالی داشتم نارسایی دهانه رحم تو سنو گرافی معمولی فهم ...

عزیزم نارسایی دهانه رحم توی ماههای بالاتر مشخص میشه و با سونو داخلی معمولا طول دهانه رحم بهتر مشخص میشه.رحمت رو عمل نمیشد بکنن؟! که زابده دوشاخ بودنش ازبین بره.ولی سعی کن از دکتر دیگه هم مشورت بگیری قبل بارداریت اینجوری خیالت راحتر میشه...