2777
2789
عنوان

به خاطرموهام خیلی غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 47 پست

من هیچوقت مشکل کم‌مویی نداشتم‌اما وقتی قرص ویتامین میخورم و زینک پلاس موهام‌خیلی بهتر میشه یه دونه هم‌نمیریزه. روغن کرچک برا ابروهام زدم خیلی جواب داده حتما برای مو هم خوبه

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی

روزی که رفتم شام ماسک نزده بودم وقتی شام خوردم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا راه حل بهت میگم  سبوس برنج بخور با اب صبح ناشتا  روغن کندش (موثرترین همین کندشه)یا ...

الان دوهفته س یک روزدرمیون به کف سرم کندش میزنم.هرروزشلتوک برنج دم میکنم.جوشان زینک پلاس وب کمپلکس میخورم.یعنی نتیجه میگیرم؟کندش ازآقای من گرفتم.اصلا چرب نیست.تامیزنم میره به خورده موهام.

شما هیچ روشی و امتحان نکردی عزیزم؟

ن عزیزم البته من تا قبل از اینکه رنگ و دکلره بزارم بهتر بود بعدش چون خیلی رنگ و دکلره زدم واقعا موهام و داغون کرد ولی در کل موهام کم پشته ولی ن اونقدر ک ضایع باشه شما عکس میتونی بدی از موهات؟

Live the moment now✌
چون رییس موسسمون که یک شام به من منم بهش برگردونم مهمونش کردم همون روز گفت مامانم مشکوکه بعد تستش من ...

ای وای چه بد.ولی شمابدبه دلت راه نده خواهر.انشالله هیچی نیست عزیزم.توکل به خدا

عزیزم کم پشت بود؟چه داروهایی بهت داد؟

نمیشه بگم داروها با نوع موها و پوست .... سازگاری ندارن باید مشاوره بگیری.

اما روغن بنفشه عالیه.

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
الان دوهفته س یک روزدرمیون به کف سرم کندش میزنم.هرروزشلتوک برنج دم میکنم.جوشان زینک پلاس وب کمپلکس م ...

عزیزم باید ادامه دار باشه حتما و سعی کن روغن هاتو از روغن گیری های شهرتون بگیری ک بدونی قطعا طبیعیه و خالصه

ای وای چه بد.ولی شمابدبه دلت راه نده خواهر.انشالله هیچی نیست عزیزم.توکل به خدا

روانیم کرد‌  فقط یک چیزی تف از دهنش پرت نشد تا اونجایی که من یادمه و بقیشم ماسک داشتم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم باید ادامه دار باشه حتما و سعی کن روغن هاتو از روغن گیری های شهرتون بگیری ک بدونی قطعا طبیعیه ...

ازآقای من تو نی نی سایت خیلی تعریف میکنن.واسه همین ازش گرفتم.دعا کن نتیجه بگیرم که دارم افسردگی میگیرم