2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 173 پست
اتفاقا یک شهر زنده است از نظر من هر وقت میری بیرون کلی ادم درحال بدو بدو هستن

آره همه درحال کارو تلاش چون هزینه ها خیلی بالاست من با دوستم که تهران زندگی میکنه صحبت کردم اون میگه خیلی سخته باید ازصبح تا شب کار بکنیم تا بتونیم خونه ای که میخوایم بخریم تو ممنطقه ای که میخوایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه مدت تهران بودیم ولی بچه مشهدم و الان این جا

اگر پولدارین و میتونین محله های بالاشهر زندگی کنید که تو ارتفاع هست و هوابهتره و براتون بی بند و باری و اعتماد به نفس کاذب و خودبرتر بینی بعضی  اهالی پایتخت و ترافیک و ...مهم  نیست و اهل شمال گردی و ....  هستین بله تهران چون نزدیکه به اون جا خوبه و الا که صبح تا شب باید دوندگی کنین برای خرج اجاره و یک زندگی معمولی  ...مشهد سه چهارم این امکانات رو داره به غیر ایام زیارتی مثل اون جا شلوع نیست قیمت همه چی هم خیلی بهتره پیش امام رضا هم هستین و....

تهران شلوغ آلوده و پرترافیکه و هر موقع اومدم سرسام گرفتم از همه قوم ها با فرهنگای مختلف هست برای منی که خونمون تبریزه و شهرمون ساکتره خیلی شلوغ بود البته مردمشو خونگرم دیدم نسبت به تبریز

وااای نگووو ..من ۴ سال بودم خیلی سخت بود..اگه کارتون آزاده رفاهه ..وگرنه کارمندی اصلا به صرفه نیست ت ...

کار شوهرم هم دولتیه هم ازاد دو جا کاره 

شما مسیرا رو بلد نبودی 

وگرنه اینقدر طول نمیکشه خیلی جاها با مترو بری به صرفه است خیلی جاها با ماشین خیلی وقتا باید از پس کوچه بری 

ساعت داره ک وقتی زندگی کنی ساعتش دستت میاد

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بعد من میخوام بخونم برم مشهد :/

Wonyoungism 🌷🤍                                                      ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

بنده خداها زنده ان فقط ..زندگی که نمیکنن ..فقط بدو بدو که بتونن قسط اجاره خونه و .. رو بدن

این تصوره باور کن 

من شوهرم  دو جا کاره هم کار دولتی داره هم کار ازاد ولی دو روز پشت هم ک تو خونس اعصابش بهم میریزه میره کار کنه 

تهران مدلش اینکه شنبه تا ۵ شنبه کار 

جمعه تفریح 

سبک زندگی اینجوره 

البته گرونی همه جا هست فقط تو تهران خیلی بولدش کردن

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
فضول نداره ک مرکز استانا دارن هیچکس کاری به کارت نداره چند ساله اینجام به غیر واحد رو به رویی بقیه ...

سر چه کاری رفتی؟

ما هم بیکاریم

ولی شوهرم دله کنده شدن از خانوادشو نداره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.