2777
2789
عنوان

به خاطرموهام خیلی غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم

خواهش گلم

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
یه مقدار مشخصه.برای شما هم مشخصه؟

ن اونقدر مشخص نیست ولی خب من همیشه سشوار میکشم ب موهام پف میده اتو هیچ وقت نکش چون بدتر مو رو میچسبونه کف سر بعد من ب جز کم پشتی رشد موهامم وحشتناک کمه

Live the moment now✌
ن اونقدر مشخص نیست ولی خب من همیشه سشوار میکشم ب موهام پف میده اتو هیچ وقت نکش چون بدتر مو رو میچسبو ...

من سشوارو اتو نمیکشم.ولی خب ویو میکنم یه ذره حجم بده.موهام خیلیییی نازکه شایداگه ضخیم تر بود خالی نشون نمیداد.ولی خب تواین ۲۰روزکه ویتامین و کندش میزنم خیلی خوب شده رشدش

دکتر مو همش داروهای شیمیایی میده که اگه قطع شه به کل همونادهم میریزه ازترسم نمیرم.

عزیزم برو دکتر ازت ازمایش میگیره..منم رفتم بهم داروی تقویتی داد.. بعد ۳ماه فهمیدم موهاام بهتر شدن.. ریزش مو بر اثر کم خونی هم میشه

اگ کم خونی ک شیره توت و خرما و انگور .. مخلوط بگیر عالیه برا کم خونی با پودر سنجد 

روغن نارگیل همیشه بزن

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
میدونم عزیزم.خیلی سخته مریضی.انشالله که تنتون سالم باشه.ولی ازغصه موهام دارم دیوونه میشم

اگر موهاي منو ببيني خداتو شكر ميكني من كه موهام وحشتناك كمه هاااا وحشتناك اينقدر با حسرت موهاي بقيه رو نگاه ميكنم و ناراحت ميشم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
الان دوهفته س یک روزدرمیون به کف سرم کندش میزنم.هرروزشلتوک برنج دم میکنم.جوشان زینک پلاس وب کمپلکس م ...

شلتوك چطوريه از كجا ميگيري؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

كاش بياي بگي اقاي من رو چطور گير بياريم، من قبلا خيلي ميديدمش ولي الان نه