2777
2789
عنوان

بچه یکسالم چ گناهی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 100 پست
عقدبودیم اره میرف

کار تو خونه انجام بده سبزی و پیاز سرخ کردن مربا و ازین کارا بچت گناه داره منکه میگم یه قدم جدی بردار یا همسرت درست میشه یا جدا میشی و خلاص میشی ولی چون راضی به جدایی نیستی حداقل بخاطر بچت یه فکری کن که مدیونش نباشی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه خونه بابام خوردم خوابیدم اونجام یکسره مهمون میاد همش میگن چ خبره مگه خونه زندگی نداری هرکی میا ...

خب اگر حرف مردم برات مهمه بگو مریضم ...

یا بگو سقط داشتم ...

بگو بچم بهونه میگیره میخواد اینجا باشه

☹☹☹

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
برو خونه مادرشوهرت بگو این به من خرجی نمیده مارو گشنه نگه میداره من میام اینجا تا پسرتون بره سرکار

خدا لعنتشون نکنه همون مامانش اینو تنبل باراورد پول بنزینشو پول سیگارشو پول تو جیبیشو همه رو ننش میده 

خدا لعنتشون نکنه همون مامانش اینو تنبل باراورد پول بنزینشو پول سیگارشو پول تو جیبیشو همه رو ننش میده ...

خب تو برو اونجا حساب کار دستشون میاد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
اخه شما ک از زندگی گذشته وحال من خبرنداری 

هر چی هست باید خودت رو دوست داشته باشی خودت همیشه باید الویت باشی برای خودت اونجوری که دوست داری زندگی کن.حالا که ازدواج کردی بچه هم آوردی بنظر من میتونی شرایطشو داری بورس یاد بگیر با یه پس اندازی بیا تو بورس اونجا بتونی برای خودت یه درامدی داشته باشی.یه کاری باید برای خودت دست و پا کنی.اگه پولیم داری به شوهرت نگو

بچه رو بذار برو خونه بابات 

این بی عرضه اس فکر کرده چون ازدواج دومت هیت سختته پاسه دومین بار طلاق بگیری و همه جوره باهاش می سازی بیعار شده برو خونه بابات بذار بترسه به خدا که دوباره هم طلاق بگیری اتفاقی نمیفته قوی باش

تازه یکیو میشناسم شوهر اولش پسرعموش بود. چندسال هم ازدواج کرده بودن بچه دار نشد گویا از اول هم علاقه ای به هم نداشتن البته فکر کنم نمی خواستش نمیذاشت حامله بشه طلاق گرفت با یکی دیگه ازدواج کرد معتاد دراومد بعد شش ماه طلاق گرفته بعدم با یه پسر جوون از خودش کوچکتر ازدواج کرد چهارتا بچه پشت سر هم زایید زندگیش هم خوب بود شانش نگفت شوهرش تو تصادف مرد الانم رفته دوباره شوهر کرده شوهر قحطی نیومده حتی مرد خوب هم قحطی نیومده قوی باش یه کم بترسونش بزرگترا واسطه بشن بره کار کنه الان اونی که کار میکنه هم زندگیش سخته چه برسه به اونی که کار نمیکنه راستی بازاریابی شبکه ای هم خوبه انجام بدی تو خونه هم میتونی کار کنی 

بچه رو بذار برو خونه بابات  این بی عرضه اس فکر کرده چون ازدواج دومت هیت سختته پاسه دومین بار ط ...

خودش هم ازدواج دومش هست

خانواده منکه خیلی طلاقو بدمیدونن مامانم مریضه غصه میخوره بخدا طلاق ک گرفتم مامانم قندش یکسره بالا میرفت انگار چی شده ...ایشالله اینم بمیره راحت بشم