2777
2789
عنوان

بچه یکسالم چ گناهی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 100 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که شوهرت بی مسئولیت هست به فکر یه شغل خونگی باش بخاطر بچت تا از آب و گل دربیاد... بزرگتری چیزی ...

خانوادش هستن اونا هم میگن مابریدیم بااین خوابیدنش مارو پیرکرده....

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو 

ادم میمونه چی بگه 

زن شیرده همینجوری بدنش ضعیفه وای به حال اینکه بهش رسیدگی نشه

بچه طفل معصومم‌که دیگه هیچی😭

این انگل و بذار به حال خودش بمیره

اوضاع یکم بهتر شد بنظرم خودت برو مهدکودک جایی کار کن که بچتم بتونی همراهت ببری.

پولتم تمام و کمال خرج خودت و بچت کن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
ن خودش میره سرکار نه منو میزاره برم

شما برو خونه مامان بابات نه به قهر برا این که بچت و خودت سو تغذیه نگیرین بچه گناه داره نزار پای پدر نامردش بسوزه بگو تا کار نکنی نمیام بخاطر بچم 

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
عزیزمی....بخدا شدم ی تیکه استخون هرکی میبینم میگه چ خراب شدی الکی میگم خودم لاغری رو دوس دارم

اذانه برات دعا كردم منم بچه شيري دارم اون نذري ك گفتمو حتما انجام بده 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
شما برو خونه مامان بابات نه به قهر برا این که بچت و خودت سو تغذیه نگیرین بچه گناه داره نزار پای پدر ...

دوماه خونه بابام خوردم خوابیدم اونجام یکسره مهمون میاد همش میگن چ خبره مگه خونه زندگی نداری هرکی میاد ی چیزی میگه