2777
2789
عنوان

عمل بینی هادی سرمست

2151 بازدید | 4 پست

کسی پیش دکتر هادی سرمست عمل کرده ..دکتر خوب که کارش عالیه تو تهران معرفی کنید

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر سرمست یکی از با تجربه ترین و بهترین جراحای بینی هست که می شناسم هر کی پیش ایشون عمل کرده راضیه چون من قبل عملم دو بار رفتم مطبشون و می دیدم که همه مریضا رضایت دارن از عملشون من دو سال پیش عمل بینی کردم پیششون و خواهرم لیفت پیشونی انجام داد واقعا از نتیجه عملمون راضی هستیم

دکتر سرمست یکی از با تجربه ترین و بهترین جراحای بینی هست که می شناسم هر کی پیش ایشون عمل کرده راضیه ...

عزیزم شما پیشه دکتر سرمست جراحی کردین مشکل تنفسی ندارین؟ یا تنفستون صدا دار نشده؟

چون من چند تا از فامیلامون پیشه دکترای دیگه عمل کردن مشکل تنفسی و تنفس صدادار پیدا کردن منم خیلی میترسم