2777
2789
عنوان

کادو پاگشا دمپایی بهش دادن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 53 پست
نه عيد نه پاگشا هيچ مراسمي چيزي ندادن 

مادرشوهر من یه بار یلدایی نیاورد زنگ زدم دعوا کردم 😂بیشعور بود آخه میگفت بعد یه سال دیگه نمیارن من زنگ زدم گفتم مگه من گفتم بیشتر از یه سال نامزد باشم بیشتر از یه سالم نامزد نمیتونن اون نیومد همسرم خودش وسایل خریده بود آورد برام بیدار بعدی دوباره اومد😆 

شوهرت هیچی نمیگف؟

اتفاقا اون ميگفت ما رسم نداريم ولي شعور خانوادش بايد ميرسيد كه واقعا بيشعورن من كه نميبخشمشون آدم با هزارتا اميد و آرزو عروس ميشه بعد اينا اينجوري كردن اصلا بحث مالي نيست بحث عزت و احترام كه به من نذاشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا اون ميگفت ما رسم نداريم ولي شعور خانوادش بايد ميرسيد كه واقعا بيشعورن من كه نميبخشمشون آدم با ...

وا مگ میشه عب نداره همه چی متقابله دگ

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
اینجور مواقع باید مراسم داشتن عوضشو دربیاید مثلا عقد دخترش یا پاگشا یه چیز آشغال بدی

ب عروسشون این هدیه رو دادن دگ تازه عقدن

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
بخدا خوب كردي من بي زبون بودم اينا هم خوب تازوندن

منم خیلی جاها لال شد زبونم برا اون چقد اعصابم خورد شده بخدا آدم جواب بده بهتره هم اعصاب خودش راحت میشه هم اعصاب شوهرشو خراب نمیکنه. یعنی من فقط با همسرم دعوا میکردم سر کار مامانش تو عقدم هرچی طرف خودشون آورد برداشت خیلی ناراحت شدم سر این سر شوهرمو خوردم ولی آخر سر یه دعوا راه انداخت بعد عروسی،منم  اینو جلو داماداشون گفتم که پول عقدمو برداشتید برام عروسی گرفتید   

منم خیلی جاها لال شد زبونم برا اون چقد اعصابم خورد شده بخدا آدم جواب بده بهتره هم اعصاب خودش راحت می ...

پول عقد منم گرفتن اينجور خانواده ها خيلي احساس زرنگي ميكنن در صورتي كه بيشعوري خودشونو ميرسونن اصلا بعضي وقتا فكر ميكنم شايد برام دعا نوشته بودن كه لال شده بودم آخه  هيچي نميگفتم الان تعجب ميكنم