2777
2789
عنوان

کادو پاگشا دمپایی بهش دادن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 53 پست

یکی برای من جا قاشقی فلزی دم سینک را اورده بود یعنی وقتی جلوی خانواده همسرم که همه وضع مالیشون عالی عالیه، کادو را باز کردند میخواستم از خجالت آب بشم

4 نفر هم برام بستنی خوری آورده بودند

اونوقت تمام خانواده داماد سکه و نیم سکه دادند. 

البته این قضیه برای 17 سال پیشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شوهرمو پاگشا کردیم نیم سکه دادیم 

خانواده شوهرم منو پاگشا کردن یه لباس پیر زنی و یه کیف ارزون قیمت مدل قدیمی و یه انگشتر طلای زپرتی که کلش فکر کنم ۱۵۰ تومن شده بود دادن

ن بابا داماد پرو میشه اول کاری

همون یکمم دارن اول بسم الله زرنگ بازی درمیارن خواهر منم ساده 

رفتن سرویس عروسی گرفتن خواهرم فکر کرده زیر لفظیه و  فکر کرده سرویس اصلی  رو نزدیک عروسی میخوان بخرن ساده و سبک برداشته

همون یکمم دارن اول بسم الله زرنگ بازی درمیارن خواهر منم ساده  رفتن سرویس عروسی گرفتن خواهرم فک ...

با ی تیر دو نشون زدنا

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
یه سوال تو پاگشا داماد هم چی میدید؟؟؟؟

به همسرم ربع سکه دادن 

البته اون موقع ربع سکه ۵۰۰هزار تومن 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

مادرشوهرم پاگشا تکپوش دادن.  دمپایی😬😬 هیچی چکار می تونستم کنم؟ می گرفتم و تشکر می کردم.&n ...

اره دگ ادم چی بگه ولی خیلی بده

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔