2777
2789
عنوان

اونایی که پیش مادرشوهرشون زندگی میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
من اگه ب عقب برگردم هیچ وقت قبول نمی‌کردم بیام خونه پدرشوهر چون سه سالش اول زندگیم با استرس و دعوا ...

دقیقا منم میگم من تاالان مستقل زندگی کردم بخوام اونجا برم بالاخره شاید هی بگه اینکارو کن اونکارو کن منم اعصاب ندارم 

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
وقتی مهمون دعوت میکنی معذب نیستی که اونا رو دعوت نکنی یا برعکس یا راه به راه ازت توقع ندارن تو مهمو ...

وااااای دقیقا زدی تو خال تربیت بچمم دوبه شکم کرده چون شدیدا با مادرشوهرم اختلاف سلیقه داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه معلوم‌نیست چقد طول میکشه بعد اخلاق خودمم میشناسم‌من اصلا آدم صبوری نیستم زود عصبی میشم میترسم هی ...

پس اگه اینجوریه به هیییییییچ وجه نرو خدایی ناکرده حرمتهای بینتون شکسته میشه همون اول مستقل بشی خییییییلی بهتره تا بعد چندسال دلخوری بخواهی بری

😍😍خدایا شکرت

پیامبر و امام علی جوابش رو گفتن

رسول خدا(ص) فرمود: «یا أَهْلَ الْقَرابَةِ تَزاوَروا وَ لَا تَجاوَروا وَ تَهادَوْا فَإِنَّ الْهَدِیَّةَ تَسُلُّ السَّخیمَةَ وَ الزِّیارَةَ تُثْبِتُ الْمَوَدَّة[2] «اى خویشاوندان! به دیدار یکدیگر بروید ولی همسایگى نکنید و به یکدیگر هدیه دهید؛ زیرا هدیه دادن، کینه را ریشهکن میکند و دید و بازدید، دوستى را استوار میسازد».
امام علی(ع): «یَنبغَی لذوی القَرابات أن یتزاوروا و لا یتجاوروا»؛ «برای خویشاوندان شایسته است که به دیدار یکدیگر بروند و همسایه همدیگر نباشند

وااااای دقیقا زدی تو خال تربیت بچمم دوبه شکم کرده چون شدیدا با مادرشوهرم اختلاف سلیقه داریم

ببین من تجربشو دارم 

نمیگم خانواده شوهرم بدن یا من خوبم نه اصلا 

ولی هر دو طرفم که خوب باشند و اخلاق درست داشته باشند آخرش معذب میشن 

الان هم ما داریم اذیت میشیم هم اونا 

حضرت محمد ( ص ) :

صِِلوا قَراباتِکم ولا تُجاوِروهُم فَإِنَّ الجِوارَ یورِثُ بَینَکُم ُ الضَّغائِنَ

با خویشاوندان خود پیوند کنید ولی همسایه آنها نشوید زیرا همسایگی میان شما کینه ها پدید می آورد( نهج الفصاحه ،ح 1843)

ببین الانم رابطمون خیلی اوکی نیست فقط یه جورایی باهم کنارمیایم‌من میگم بریم اونجا اختلافاتمون زیاد میشه دیگه هی دعوا بعدم آدم بده من میشم هیچکس نمیگه تقصیرکی بوده میگن عروس بده

ببین الانم رابطمون خیلی اوکی نیست فقط یه جورایی باهم کنارمیایم‌من میگم بریم اونجا اختلافاتمون زیاد م ...

نروووووووووووووو کاش من قبل عروسیم با این سایت اشنا شده بودم 😭😭😭😭

😍😍خدایا شکرت
پس اصلا نرو چون واقعا عصبی میشی و با شوهرت گلاویز بعدم عروس بده میشی 

مرسی عزیزم واقعا دودل بودم بیشترم ناراضی ولی هی شوهرم از حسنای اینکه بریم اونجا میگفت ولی به نظرم معایبش بیشترازحسناشه

وقتی ی جایی هر کاری میکنی انگار وظیفته اصلا ب چشم نمیاد تازه براشون کم هم هست ولی جاریم خونش جداست ...

دقیقا من بالا سرشون نشستم جاری های محترم که میخوآن بیان میرم میشورمش میپزم میسابم میزارم جلوشون بعدم جمع میکنم بعد خانم با ناز و عشوه میگه دستم حساسیت داره نمیتونم ظرف بشورم 

از اینکه به مادرشوهرم کمک میکنم ناراحت نیستم بنده خدا مریضه نمیتونه اما این اخلاق جاریم رو اعصابمه 

نمیگه این بنده خدا صبح تا حالا زحمت کشیده حالا منم یه کمکی بکنم

وقتی مهمون دعوت میکنی معذب نیستی که اونا رو دعوت نکنی یا برعکس یا راه به راه ازت توقع ندارن تو مهمو ...

بچه ک ندارم ولی خداروشکر انقدر عاقل وخوب هستن ک ازخدام باشه بچمواونا بزرگ کنن!نه توقعی ندارن ب اون صورت اماخب گاهی کمک میکنم توبعضی کارا اماخب خوبی هایی هم داره شایدم ی چیزاییش خوب نباشه ولی خب مثلا کلاس داشته باشم مادرشوهرم شام میذاره چیزی بخام دیگ مغازه نمیرم کاری داشته باشم انجام میدن صبح ها حایی کارداشته باشم برام صبحونه با نون تازه اماده میکنن و..اینچیزای مثبتشه حالاشایدم گاهی مستقل بودن بهتره اما این خونه ک توش زندگی میکنم کم کم صدوپنجاه میلیون یک میلیون ونیم کرایه اش هست دیگ کرایه نمیدیم وپولشو خرج خودمون میکنیم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
بچه ک ندارم ولی خداروشکر انقدر عاقل وخوب هستن ک ازخدام باشه بچمواونا بزرگ کنن!نه توقعی ندارن ب اون ص ...

آره خوبی های خودشو داره انکار نمیکنم 

ولی من که کم آوردم حتی اون دو تا جاریام بیشتر باهاشون مشگل دارن تا من 

حاضری تا آخر عمر باهاشون زندگی کنی ؟

آره خوبی های خودشو داره انکار نمیکنم  ولی من که کم آوردم حتی اون دو تا جاریام بیشتر باهاشون مش ...

من جاری ندارم خواهر شوهرم ندارم .

خونمون کوچیکه بچه بیارم شاید برم جای دیگ اما خب همین الانشم گاهی دوسه روز حتی یک هفته میشه ک نمیبینمش 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔