2777
2789

ما یه زمین خریدیم قصد داریم بسازیمش بعد شوهرم‌میگه بریم طبقه پایین باباش اینا بشینیم تاازکرایه و پول پیش راحت بشیم زمینو بسازیم اونا سه طبقه دارن بعد الان خیلی دودلم که کار درستیه یا نه که برم میشه تجربیاتتونو بگین

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعدا شوهرت بهش خوش بگزره و بگه حالا بمونیم.نه.ولی اگ میدونی ایطوری تیست ی مدت کوتاه عیب نداره

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
برا زمان کوتاه اشکال نداره

اخه معلوم‌نیست چقد طول میکشه بعد اخلاق خودمم میشناسم‌من اصلا آدم صبوری نیستم زود عصبی میشم میترسم هی دعوا کنیم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

من پیش مادرشوهرم‌نیستم اما تو یه اپارتمان خانوادگی هستیم که عروسمون هم همینجا زندگی میکنه

۵ ساله

خدارو شکر مشکلی نداریم

ولی به خانواده اش هم بستگی داره

هم ما و هم عروسمون به حد و حریم همدیگه احترام میذاریم

اره چرا که نه من باهاشون زندگی میکنم خیلیم راضیم چه اشکالی داره؟بعداصلا پرسیدن این سوال اینجا درست نبست یکی میبینی باخوانواده شوهرش مشکل داره میاد همش میناله شماهم منصرف میشی خودت باید شرایطو بسنجی .الان کرایه هاگرونه من باشم میرم و اون پولو خرج چیزدیگ میکنم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔