2777
2789
عنوان

اونایی که پیش مادرشوهرشون زندگی میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست

اصلا نرو

یه زیرزمین بی نور ته یه ساختمون متروکه اجاره کن ولی اینکارو نکن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بحث خوب و بد بودن نیست بعد یه مدت معذب میشی 

یعنی از من میپرسی برو تو چادر زندگی کن ولی پیش خانواده شوهرت نه

من الان 6 ساله دارم باهاشون زندگی میکنم واقعا بریدم اونا هم همین طور 

منتهی هیچ کدوممون نمیتونیم بریم جای دیگه

من پیش مادرشوهرم‌نیستم اما تو یه اپارتمان خانوادگی هستیم که عروسمون هم همینجا زندگی میکنه ۵ ساله خ ...

اخه مادرشوهرم‌میدونم از ایناست که هرروز سه چهاربار بیاد خونت سر بزنه

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
اصلا اصلا اصلا نرو شده یک سال بیشتر عقد کرده بمونی بمون ولی تاخونتا نساختی عروسی نکن 

ازدواج کرده

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

عزیزم هم خوبه هم بد خوبیش به خاطر اینه پس انداز میشه پولتون واسه خونه بدیشم اینه که دیگه آرامش نداری همیشه یکی هست که بهت نظارت کنه کجا میری با کی میری کی میای... ولی اگه میخوای بری مطیع مادرشوهرت باش تا بشی عزیز دلش و شوهرت

نه عروسی کردیم

عزیزم من جای تو بودم ،قبل از رفتن به خونه مادرشوهرم قشنگ از شوهرم قول میگرفتم که مثلا تو موعد یکساله یا دوساله خونه خودمونو بسازیم بریم زندگی کنیم.براش یه زمانی تعیین کن که تو فکر خونه سازی باشه بهشم فشار نیاد از نظر مالی.تو هم به عنوان زن زندگیش این دوران خونه مادرشوهری رو تحمل کن.

البته خونه مادرشوهرتم بهت بد نمیگذره چون که بهت یه واحد جدا اختصاص داده میشه.

دخترخاله م رفت طبقه پایین مادرشوهرش تا خونه بسازن مصالح گرون شد شوهرش پول کم اورد خونه رو نیمه ساخته ...

واااای اون موقع من سکته میکنم همین الانش میگم اگه یکی دوسال طول میکشه شاید بیام شوهرم میگه نه شاید بیشتر طول بکشه 

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
اخه مادرشوهرم‌میدونم از ایناست که هرروز سه چهاربار بیاد خونت سر بزنه

به هیچ عنوان قبول نکن ،مطمئن باش خیلی اذیت میشی

کاش یکی بود این حرفها رو به من بی تجربه گفته بود کاشششش

اره چرا که نه من باهاشون زندگی میکنم خیلیم راضیم چه اشکالی داره؟بعداصلا پرسیدن این سوال اینجا درست ن ...

وقتی مهمون دعوت میکنی معذب نیستی که اونا رو دعوت نکنی یا برعکس

یا راه به راه ازت توقع ندارن تو مهمونیا کمکشون کنی یا توی زیارت یا خونه تکانی 

یا بچت رو ببری خونشون تو تربیتت دخالت نمیکنن؟