ما یه زمین خریدیم قصد داریم بسازیمش بعد شوهرممیگه بریم طبقه پایین باباش اینا بشینیم تاازکرایه و پول پیش راحت بشیم زمینو بسازیم اونا سه طبقه دارن بعد الان خیلی دودلم که کار درستیه یا نه که برم میشه تجربیاتتونو بگین
یه زیرزمین بی نور ته یه ساختمون متروکه اجاره کن ولی اینکارو نکن
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترخاله م رفت طبقه پایین مادرشوهرش تا خونه بسازن مصالح گرون شد شوهرش پول کم اورد خونه رو نیمه ساخته فروخت و دخترخاله م همچنان طبقه پایین مادرشوهرش نشسته ومیزنه تو سرش
عزیزم هم خوبه هم بد خوبیش به خاطر اینه پس انداز میشه پولتون واسه خونه بدیشم اینه که دیگه آرامش نداری همیشه یکی هست که بهت نظارت کنه کجا میری با کی میری کی میای... ولی اگه میخوای بری مطیع مادرشوهرت باش تا بشی عزیز دلش و شوهرت
عزیزم من جای تو بودم ،قبل از رفتن به خونه مادرشوهرم قشنگ از شوهرم قول میگرفتم که مثلا تو موعد یکساله یا دوساله خونه خودمونو بسازیم بریم زندگی کنیم.براش یه زمانی تعیین کن که تو فکر خونه سازی باشه بهشم فشار نیاد از نظر مالی.تو هم به عنوان زن زندگیش این دوران خونه مادرشوهری رو تحمل کن.
البته خونه مادرشوهرتم بهت بد نمیگذره چون که بهت یه واحد جدا اختصاص داده میشه.