2777
2789
عنوان

خون در مدفوع زن باردار

12992 بازدید | 24 پست

۲دوقلو باردارم دوهفته پیش اسهال داشتم ۱هفته بعد خوب شدم حالا از پنج شنبه تو مدفوعم خون میبینم 

دکتر امروز گفت آزمایش بده اگر خون دیده بشه کلنوسکوپی بایدبشی 

به شدت میترسم 

دعاکنید برام😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

النوسکوپی یعنی چی و چند ماهه باردارید؟ من احتمال میدم وزن بچه ها زیاده اومدن پایین به پشتت فشار اومد ...

یعنی از پشت شلنگ میندازن روده ها رو بررسی میکنن میترسم سرطان روده باشه 

اخه یبوست ندارم 

شما یبوست داری؟ چه جوری خون رو میبینی در مدفوع؟

نه ندارم اما بعضی وقتها سالی یکبار یا بیشتر کمتر پیش اومده دور مدفوع خون باشه یا یکی دو قطره بعد مدفوع خون بچکه از پشت اگه خون دور مدفوع باشه احتمالا بواسیر هست اگه وسط مدفوع خون باشه نیاز به بررسی بیشتر داره البته من هنوزم نرفتم یه دکتر درست حسابی نگران هم هستم یخورده

نه ندارم اما بعضی وقتها سالی یکبار یا بیشتر کمتر پیش اومده دور مدفوع خون باشه یا یکی دو قطره بعد مدف ...

برا من حالت مخاط خونی البته شیاف پرژسترون هم میزنم نمیدونم اون اینجوریم کرد یانه 

قبلش اصلا مشکل گوارشی نداشتم 

یعنی از پشت شلنگ میندازن روده ها رو بررسی میکنن میترسم سرطان روده باشه  اخه یبوست ندارم

اصلاترس نداره چون بیحسی موضعی میکنن ومتوجه نمیشی. خون داخل مدفوع بایدببینن مشکل ازچیه که درمان کنن. اگه خون تازه باشه ازروده واگه خون تیره باشه ازمعده است مشکل. البته همه قابل درمانه ولی بایدبری که بعدهامشکل سازنشه

یعنی از پشت شلنگ میندازن روده ها رو بررسی میکنن میترسم سرطان روده باشه  اخه یبوست ندارم

آندوسکوپی ازدهان واردمیشن برای بررسی وکلونوسکوپی روازمقعداماهیچکدوم ترس نداره عزیزم

منم خون تو مدفوع از اول بارادری دکتر گفت همورئید دارم...فقط چون فعلا باردارم گفت نمیشه کاریش کرد یه پماد رکتول تجویز کرد هنوز مصرفش نکردم قبلش ازمایش مدفوعم دادم یادم رفت بگم..تا پایان بارداری باید صب کنم تا ببینم چیکارش کنم..حالت مخاطی رنگ شیری اغشته به خون ومدفوعه