2777
2789
عنوان

خون در مدفوع زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 13000 بازدید | 24 پست
احتمالا از شیاف بوده نگران نباش

چی بگم والا خداکنه خیلی استرس دارم 

دلم برا این نی نی های تو دلم میسوزه میگم اگر سرطان روده باشه بچه هام بی مادر بزرگ میشن😭

اصلاترس نداره چون بیحسی موضعی میکنن ومتوجه نمیشی. خون داخل مدفوع بایدببینن مشکل ازچیه که درمان کنن. ...

اخه من چون باردارم میترسم بی حسی یابیهوشیش برای بچه هام ضرر داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من چون باردارم میترسم بی حسی یابیهوشیش برای بچه هام ضرر داشته باشه 

دکتردوزمصرفی داروبرای شرایط شماروحتمادرنظرمیگیره اگه ضررداشته باشه انجام نمیدن.حالا‌اگه شددکترمتخصص بروببین نظراون چیه شایداصلابندازه برای بعداززایمانت. 

دکتردوزمصرفی داروبرای شرایط شماروحتمادرنظرمیگیره اگه ضررداشته باشه انجام نمیدن.حالا‌اگه شددکترمتخصص ...

اینم متخصص گوارش بود حالا 

دعا کن هیچی نباشه فردا میام اینجا بهتون خبر میدم 

ایشالاکه هیچی نیست ونیازهم به کلونوسکوپی نباشه

رفتم دکتر گفت خون مخفی تو آزمایش دیده شده 

اما دکتر معاینه کرد گفت که احتمالا از شقاق

دارو داد گفت اگر خوب نشد بعد زایمان بیا کلونو

رفتم دکتر گفت خون مخفی تو آزمایش دیده شده  اما دکتر معاینه کرد گفت که احتمالا از شقاق دارو دا ...

خب خداروشکرنگرانیت برطرف شد.شقاق باداروخوب میشه. ایشاراکه بارداریت روبسلامتی به پایان برسونی. موفق باشی گلم

خب خداروشکرنگرانیت برطرف شد.شقاق باداروخوب میشه. ایشاراکه بارداریت روبسلامتی به پایان برسونی. موفق ب ...

باورت میشه هنوز نگرانم چون خون مخفی دیده شده😂

فقط یه دونه پماد داد،اره واقعا ان شاالله همه مامانا بارداریشون رو سلامت بگذرونن منم تو اونا

واقعا شرایط سخت و استرس زایی هست🙏🏻

باورت میشه هنوز نگرانم چون خون مخفی دیده شده😂 فقط یه دونه پماد داد،اره واقعا ان شاالله همه مامانا ...

خون مخفی بوده که احتمال شقاق داده چون خدای نکرده اگه ازروده یامعده بودخون مشخص بودوقابل دیدن. پس نگرانی نداره. فقط سعی کن رعایت کنی که اگه یبوست بارداری پیش اومدبرات اذیت نشی. سرچ کن هرچی درموردشقاق هست رورعایت کن.