بچه ها من گاها دچار تپش قلب شدید و تنگی نفس میشم بی قرار میشم نمیدونم چکارکنم یه جا میشینم به اطرافم نگاه میکنم توی حموم نمیتونم بمونم احساس خفگی واسترس بهم دست میده دکتربهم فقط فلوکسیتین داده امااون کاهشش نمیده به نظرتون پانیکه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین بستگی داره متاسفانه بیماری هایی مثل افسرذگی و پانیک دوره ای هستن وقتی ادم تو دوره بد زندگیش باشه ممکنه برگردن اگر دارو بخوری کنترل میشن ولی بله اگر خودت بخوای و شرایط زندگیتم روبراه باشه ذرمان میشی من خودم پانیک دارم خیلی وقته باهاش کنار اومدم وقتی بهم دست میده میشینم یه گوشه چشمامو میبندم تا رد بشه
راجب دو قطبی خفیف هم اطلاعای داری بگی عزیزم ممنون میشم اگ چیزی میدونی کمک کنی؟
نه گلم خیلی اطلاعات ندارم فقط میدونم افسردگی حادی که درمان نشه دو قطبی خفیف میشه ولی بازم درمان داره نا امید نباشید اما خب باید مدام مراقب وضع روحیش باشه تا ددباره برنگرده