2777
2789
عنوان

پانیک بچه ها کمک

137 بازدید | 17 پست

بچه ها من گاها دچار تپش قلب شدید و تنگی نفس میشم بی قرار میشم نمیدونم چکارکنم یه جا میشینم به اطرافم نگاه میکنم توی حموم نمیتونم بمونم احساس خفگی واسترس بهم دست میده دکتربهم فقط فلوکسیتین داده امااون کاهشش نمیده به نظرتون پانیکه

اره خیلی بیماری بدیه زندگیتو تلخ میکنه ولی قابل درمان

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان کامل یا موقت؟

ببین بستگی داره متاسفانه بیماری هایی مثل افسرذگی و پانیک  دوره ای هستن وقتی ادم تو دوره بد زندگیش باشه ممکنه برگردن اگر دارو بخوری کنترل میشن ولی بله اگر خودت بخوای و شرایط زندگیتم روبراه باشه ذرمان میشی من خودم پانیک دارم خیلی وقته باهاش کنار اومدم وقتی بهم دست میده میشینم یه گوشه چشمامو میبندم تا رد بشه

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
ببین بستگی داره متاسفانه بیماری هایی مثل افسرذگی و پانیک  دوره ای هستن وقتی ادم تو دوره بد زندگ ...

راجب دو قطبی خفیف هم اطلاعای داری بگی عزیزم ممنون میشم اگ چیزی میدونی کمک کنی؟

راجب دو قطبی خفیف هم اطلاعای داری بگی عزیزم ممنون میشم اگ چیزی میدونی کمک کنی؟

نه گلم خیلی اطلاعات ندارم فقط میدونم افسردگی حادی که درمان نشه دو قطبی خفیف میشه ولی بازم درمان داره نا امید نباشید اما خب باید مدام مراقب وضع روحیش باشه تا ددباره برنگرده

اخه تو نی نی سایت همه میگن درمان نداره شما مطمئنی درمان داره؟

اگر دو قطبی خفیفه بله گلم درمان پذیره چون نتیجه افسردگی حاده اونایی هم که دو قطبی دارن کنترل میکنند روند بیماری با دارو

اگر دو قطبی خفیفه بله گلم درمان پذیره چون نتیجه افسردگی حاده اونایی هم که دو قطبی دارن کنترل میکنند ...

عزیزم ببخشید سوال زیاد پرسیدم واقعا نگرانم خییییلی

یعنی دو قطبی خفیف امکان داره دکتر تشخیص بده دارو قطع بشه

من منظورم از درمان یعنی قطع دارو

عزیزم ببخشید سوال زیاد پرسیدم واقعا نگرانم خییییلی  یعنی دو قطبی خفیف امکان داره دکتر تشخیص ...

نه گلم فکر نکنم احتمال زیاد باید داروهاش هنیشگی باشند تا جایی که میدونم ولی درمان میشه