2777
2789
عنوان

خانمای زرنگی ک خیلی زود میفهمن

151 بازدید | 17 پست

سلام خانمایی ک خیلی زرنگن و زود فهمیدن بارداری شونو از کجا و چ علائمی میفهمنننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

ن من زرنگ نبستم 🙁👍

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا از کجا فهمم خو😭😭😭

منکهداز همه خنگ ترم بارداری قبلیمو۳ماهم بودفهمیدم😕

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
دوره هام بیستو هشت روزه بود روز بیستو هشتم که نمیشدم میفهمیدم باردارم

خوش ب حالت مال من نامنظمه خیلی همش سردرگمم😐

شما پرسیدی کی فهمیدین باردارین؟؟.. خب چ ربطی ب رابطه محافظت شده داره؟😊

ای بابا بی خیال حرف همو نمیفهمیم❣

ای بابا بی خیال حرف همو نمیفهمیم❣

خب توضییح میدیم تا بفهمیم.

اول شما گفتی چ موقع  و چطور فهمیدین باردارین؟.

من گفتم از رابطه جنسیم.

شما میگی مگه محافظت نشده بوده؟.

منم میگم   از نزدیکی هایی ک بعد لقاح داشتم میفهمیدم ک باردارم.

چون وقتی ک لقاح انجام میشه دهانه رحم شدیدا تنگ و بسته میشه.

منم ک این حالتو حس میکردم. بیبی چک میزدم و ومیدیدم مثبته.

اوکی؟؟؟؟

ی همیشه تعلیق   
خب توضییح میدیم تا بفهمیم. اول شما گفتی چ موقع  و چطور فهمیدین باردارین؟. من گفتم از رابطه ...

اوکی العان گرفتم شما پری هاتونم منظم بوده؟

خب توضییح میدیم تا بفهمیم. اول شما گفتی چ موقع  و چطور فهمیدین باردارین؟. من گفتم از رابطه ...

چقدطول میکشه تالقاح صورت بگیره؟