2777
2789

من یک بچه دارم 

درامدمون معمولی...مستاجر...

یه باغ داریم تو شهرستان از مادر همسرم برای ماست

شوهرم از نظر رابطه احساسی و عاطفی و ...هر چی که زن میخواد ۳۰ درصد ...

یعنی باید بگم که شاید انجام بده...

اما خیلی دلم میخواد دوباره بچه داشته باشم

نمی دونم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها لطفی ک میتونی ب این بچه بکنی اینه ک دنیاش نیاری 

الان همه ی خواسته های بچه اولت انجام شده؟

یا میخوای عین ماها با حسرت بزرگ بشن 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

زندگیت رو بسنج

اگه اهل خیانت نیست

اگه فکر میکنی موقعیت شغلی همسرت بهتر میشه

و اگه توی زندگی اهل بحث و دعوا نیستید پس دومی رو بیار

همه چی بستگی ب خودت داره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچه تون چند سالشه؟دختر یا پسرذ

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
اینکه بچم در اینده تنها نباشه

کار خوبی میکنی. 

تک فرزندی واقعا اسیب زاست. 

بچه نیاز و حق طبیعیش اینه که خواهر برادر داشته باشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401