2777
2789

میکرو گاج خوبه توروخدا خیلی خوب بخون سال اول قبول شو😊

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

باید ببینی با کدوم کتاب بهتر متوجه میشی و مناسبه برای سطح شما💛

ولی خب بنظرم و تجربه ای که دارم برای ریاضی خیلی سبز خوبه و فیزیک میکرو گاج و زیست و شیمی ای کیو گاج

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ❤ خودت کنکور دادی؟ منابعت چی بود؟

اره عزیزم پشت کنکورم کل کتابای قلم چی داشتم بدرد نخورد میکرو خوبه و مبتکران برا شیمی مهروماه ریاضی خوبه نشرالگوهم بد نیست ول میکرو گاج بهتره اگه اینستا هم داری دکتر کوثرکوکه ای مشاور میده خیلی خوبه حرفاش برامنم دعاکن خیلی خوب خونده بدم از اردیبهشت مریض شدم اصلا هیچی نخوندم از اون روز

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

آزمون قلم چی هم شرکت کن خوبه و جدی بگیر❤😊

ایشالله که قبول میشی  قلم چی خیلی بده  

ممنون عزیزم چرا بده به نظرم برنامه راهبردی خیلی خوبه  

نمی دونم من که از ازمونهاش و کتاباش راضی نبودم

کتاباش خوب نیست ولی آزمون هاش خوبه به نظرم