2777
2789
عنوان

مادرشوهر مهربون من🥰

181 بازدید | 14 پست

(با اینکه پنج شیش تا بچه داره اما) دیروز زنگ زده به شوهرم یه کاری انداختن گردنش که یک هفته هر روز دو نوبت باید اون کار رو براشون انجام بده. (نمی‌تونم بگم چه کاری. خواهرشوهرام اینجان) بعد مادرشوهر عزیز در اقدامی غیرمنتظره (میگم غیرمنتظره چون به ما تا حالا هیچی نداده بود) محبت کرد یه پلاستیک میوه‌ خشک داده به شوهرم بیاره خونه. من عاشق میوه‌ی خشکم دیشب که آورد کلی تعجب و بعد تشکر کردم و خداروشکر کردم خیر مادرشوهر جان بالاخره به ما هم رسید.

امروز صبح پلاستیک رو باز کردم ریختم توی سینی. کف سینی کرم وول می‌خورد.🤢

اما بازم انقدر هوس کرده بودم گفتم حالا یه تیکه بخورم. تا گذاشتم دهنم بوی گندیدگی و تعفن می‌داد. گفتم نه، حالا این یکی خراب بوده، دوتا دیگه امتحان کردم و تف کردم بیرون حالم بد شد.🤮🤮

خیلی دوست دارم به شوهرم بگم. اما چون سرماجرایی (بهم پول نمی‌ده) با هم بحث کردیم و سرسنگینیم، می‌ترسم بگم فکر کنه دنبال جروبحثم و دعوا راه بندازه و جبهه بگیره.

از همین‌جا اعلام می‌کنم؛ مادرشوهر با همه‌ی قلبم دعا می‌کنم هر کار توی این سالها به سرم آوردی و بعد حاشا کردی و پسرت و دخترات و شوهرت طرفت رو گرفتن و بدترین توهینا رو به من کردن، دونه به دونه به سر خودت و دخترات بیاد. وقتی هم مردی همین میوه خشک‌های گندیده رو برات خیرات کنن.

(می‌خواستم تاپیکم طنز باشه اما نمی‌دونم تهش چرا اینطوری شد. شاید چون یه زخم عمیق ده ساله دارم🥲)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد عصر جدید افتادم 😁😐همون میوه هارو نگه دار بیار جلوی همسرت بذار وقتی بخوره متوجه میشه که مادر عز ...

دقیقا گفتم همین کارو میکنم اما شوهرم از میوه خشک بدش میاد. همون میوه‌ی تازه هم کم میخوره

میوه ها رو شب بعد شام بیار نگو که قبلا خوردی ازشون

چقدر بدجنسم من😃

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دقیقا گفتم همین کارو میکنم اما شوهرم از میوه خشک بدش میاد. همون میوه‌ی تازه هم کم میخوره

بدش بیاد 

وقتی اومد بیار بگو میوه های مادرت را آوردم با هم بخوریم 

الحمدلله رب العالمین ...
باید یه شب دعوتشون کنم. بعد همینا رو بیارم برای دختراش و شوهرش😄

نه دیگه اونجا فایده نداره 

میگن‌تو بلد نبودی درست نگهداری کنی خرابشون کردی 

همین امشب فقط،ترجیحا چند تا کرم هم برای تزئین بچین روش🤢

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم