2777
2789
عنوان

خیلی رو مخمه این مسئله

208 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

میدونم این بحث تکراریه و الانم که بگم همه میان کلی دلیل میارن که نه این رنگ پوستم قشنگه و این حرفا..خودمم تا همین دیروز به این قضیه باور داشتم اما امروز عین خوره افتاده تو مخم که اونایی که پوستشون سفیده اگر چهره معمولی هم داشته باشن زیباتر از کسایی که چهره زیبایی دارن ولی سبزه هستن دیده میشن...میدونم شاید این حرفم درست نباشه ولی مثلا دختر عموی من چهره خیلیی معمولی داره و بینیش از من بزرگ تره..چشماش از من ریز تره و لباش از من باریک تره و ابروهای کم پشت و قدشم معمولی حدود۱۶۰ ولی سفیده..حالا من سبزم ولی تمام اجزای صورتم کاملا با هم تناسب دارن..چشمای درشت و مژه های پر و مشکی...ابروهای پر پشت و خوش حالت بینی کوچیک و خوش فرم لبای متناسب و قدم بلنده حدود ۱۷۲...اینارو گفتم تا بتونید حدودی تصور کنید تفاوت های مارو..همه میگن از لحاظ زیبایی چهره من از اون خیلی زیباترم اما چون اون سفیده ناخوداگاه فید بک بهتری از چهرش میگیرن و به نظرشون جذاب تره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اینطور که تو گفتی به نظرم هر جوری که نگاه کنم بازم تو یه سر و گردن بالاتری

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

اره قبول دارم حرفتو 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینجااا تو خیلی بالاترییی😄

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

عکس دوتاتونو بده ببینیم😀

من مشکلی ندارم دختر عموم از من خوشگل تر باشه😂

مشکلم سر اینه که اعتماد به نفسم رو سر این موضوع دارم از دست میدم...از بس هی گفتن دختر سفید قشنگه..‌مردا زن سفید دوست دارن...فلانی میخواست بره خواستگاری به دختره گفته بود کرم پودر بزن سفید تر دیده بشی چون سبزه ای شاید مامانم نپسنددت و از این حرفا

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

آره قبول دارم

ولی ولی ولی

باورم اینه که زیبایی آدما فقط ب چهره شون نیست

واقعا کسی که اخلاق خوب داره، چهرش هم دوست داشتنی تر از یک زیبای بد اخلاقه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بعضی هام سبزه دوست دارن

مثلا دخترخاله من شوهر کرد طرف گفت من سفید دوست ندارم همش میره آفتاب میگیره😐

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜

عزیزم بخدا اشتباه میزنی همه درنگاه اول متوجه  اعتماد به نفس آدما میشن 

من دختر سبزه زشت تپل کوتاه میشناسم چنان به خودش باور داره چنان اعتماد به نفس داره همه میخانش

پائیزک سابق هستم عضویت اول۹۷/۷/۴
آره قبول دارم ولی ولی ولی باورم اینه که زیبایی آدما فقط ب چهره شون نیست واقعا کسی که اخلاق خوب دا ...

دقییییقا

اخلاق خیلی مهمه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم