2777
2789
عنوان

دلم پره از کاربرای اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست
آی گفتی منم مثه تو دلم پره کاری کردن خواستگارم از چشمم افتاد

واس اینجور چیزا نباید از بچه ها کمک بگیری

همه ک عالم نیستن هرکی باتوجه ب زندگی خودش داره نظر میده

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی گفتی منم مثه تو دلم پره کاری کردن خواستگارم از چشمم افتاد

اوه در مورد ای موضوعات مهم هیچوقت تو یه محیط خاله زنکی مشورت نکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من فقط گفتم بهم نگفته نامزد دارم خودم ازش پرسیدم گفته اره ده سال پیش دو ماه نامزد داشتم  یا خد ...

من تو تاپیکت بودم نگفتم کنجکاوی نکن اشتباس یادمه پر بازدیدم شدی سر لایکا سرویسم شدم 

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒
من فقط گفتم بهم نگفته نامزد دارم خودم ازش پرسیدم گفته اره ده سال پیش دو ماه نامزد داشتم  یا خد ...

میخای تو زندگیت موفق باشی ب حرف اکثرشون گوش نده😁

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

آره بابا بعضیا یه نظراتی میدن آدم شاخ در میاره

یه تاپیک بود اسی گفته بود ۳ ساله با پسری دوستم و اونم خیلی دوستم داره و....مشکلاتش رو گفته بود

یکی اومده بود میگفت اون دوستت نداره اگه داشت شانت رو حفظ میکرد با خانواده میومد و داری شخصیتت رو له میکنی و دختران سرزمینم برای خودشون ارزش قائل نیستن و...

حالا به درست و غلط حرفاش کاری ندارم ولی کنجکاو شدم گفتم حتما این ملکه رو روی سرشون میذاره شوهرش!

بعد دیدم تو تاپیکاش کتک خوردن و دهن بینی و چت شوهر با زن غریبه و... همه چی هست!!!!