2777
2789
عنوان

دلم پره از کاربرای اینجا

180 بازدید | 28 پست

راستش اصلا ادم نمیتونه اینجا راحت مشکلشو مطرح کنه خیلی قضاوتای نا ب جا هست خیلی توهین خیلی بی احترامی خیلی پاستوریزه بازی و..... واقعا از بعضیا ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات جنسی رو نبایدبه صورت شفاف بیان کنید

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

عزیزم ناراحت نشو وقتی نظر همه رو میخوای خب همینجوریه دیگه نظر خوب وبد داریم دیگه چون فکرهمه متفاوته 

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

الان ک زوده تازه دوروزه اومدی بعدا بیشتر دلت میگیره😂😂

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

من برعکس شاکیم ازونایی ک تاپیک میزنن.‌تا نظر میدی (بددن توهین و بی احترامی وو...) میگن چرا فک‌میکنی ما باید مث تو فک کنیم؟😐 یا کی از تو نظر خواس؟

خب دوستان وقتی تامیک میزنید و علامت سوال در تیتر و یا متن دارید، دقیقا دنبال جی هستین؟ از کحا بدونم ک بیام یا نیام

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
آی گفتی منم مثه تو دلم پره کاری کردن خواستگارم از چشمم افتاد

وای اره منم ی تاپیک زدم درمورد مردای کورد از بیخ منصرفم کردن 😢😣

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒