lobia0khanem مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 287 عنوان کی ماهی چهار کیلو کم کرده 41 بازدید | 3 پست چجوری کم کنم میشه راهنمایی کنید؟ انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ دانشجوی عدالت✨🤍 1404/08/14 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفترسفیدپوش عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 2199 کالری شماری مانکن نصب کن قد وزن تو بده مینویسه چقدر باید مصرف روزانه باشه ولی میخوای وزن کم کنید هفته یه کیلو باید هفتصد تا کمتر از روزانه بخوری که گفته و روزی سه روزم ورزش هوازی باشگاه و بدنسازی
ساحل_آرامشم_ عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 20 کالری شماری مانکن نصب کن قد وزن تو بده مینویسه چقدر باید مصرف روزانه باشه ولی میخوای وزن کم کنید ... برای همه این کالری نیست،بستگی به وزن پایه داره،مثلا برای من زده ۱۴۰۰ کالری بایدبخورم که ماهی ۴کیلو وزن کم کنم
کفترسفیدپوش عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 2199 برای همه این کالری نیست،بستگی به وزن پایه داره،مثلا برای من زده ۱۴۰۰ کالری بایدبخورم که ماهی ۴کیلو و ... منم گفتم قد وزن تو بده میگه برا هفته یه کیلو چقدر باید بخوری مثلاً هفتصد کالری کم تر بخوری براساس قد وزنته فولام گفتم قد وزن تو بده