2777
2789

چند وقته که تاپیک های نی نی سایت تند تند تعطیل می‌شن و گویا دلیلش هم گزارش زدن هاست. در بعضی موارد کار خوب و درستیه ولی خیلی وقت ها واقعا دلیلی نمی بینم براش

جدیدا ی عده عقده ای میریزن تو تاپیک ها بحثو منحرف میکنن ب ی چیز دیگه و در نهایت با شعار به تو چه و سرت تو زندگی خودت باشه تاپیک رو ب فنا میدن 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به نظرم درست نیست که صرفا تعداد گزارش ها باعث تعطیلی یه تاپیک بشه

فکر کنم خوبه که گزارش زنندگان محترم، موظف باشن دلیل بیارن یا اسکرین شات پست نامناسب رو بدن لااقل

از قدیم این مشکل وجود داشته اما کسی پاسخگو نیست 

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

چون اينجا كسي طاقت شنيدن حرف خلاف ميلش رو نداره 

همين الان يه تاپيك زده بود خانومي راجب چادريا به ٢ صفحه نرسيد تعطيل شد ! 

چرا واقعا؟؟؟ 

چرا فقط ادعا داريم و دهنمونو پر ميكنيم از اروپا ولي خودمون طاقت ديدن حتي يه نوشته خلاف ميلمون رو نداريم 

متاسفم

جدیدا ی عده عقده ای میریزن تو تاپیک ها بحثو منحرف میکنن ب ی چیز دیگه و در نهایت با شعار به تو چه و س ...

اصلا کلا تاپیکو نمیخونن ببینینن جریان چیه

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

واقها کمبود دارن یا خیلی بچه مثبتن

ادم اگ ی سوال از رابطع جنسی بپرسه ک ندونه یا روش نباشه از نزدیکاش بپرسه یا مسخره میکنن،یا فرتی گزارش میزنن میگن جاش اینجا نیس زشتع درصورتی ک سوالای زنونع باید پرسیده شه تا اطلاعات عمومی بالابره،سریع گزارش میزنن

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈
اینجوری اصلا نمیشه یه بحث و نظر خواهی درست و حسابی کرد

دقیقا یه بحث به پایان نرسیده کلی شبهه تو تاپیک گفتن رو بقیه تاثیر گذاشته بعد میخوای جواب درست و منطقی بدی بشوره ببره کلی تایپ میکنی میبینی تعطیل شده