2777
2789
عنوان

چرا تاپیکای پربازدید...

117 بازدید | 17 پست

چراانقدر آبکی و الکیه:(چرا انقدر بی محتوا و واقعا اصلا هیچ جذابیتی نداره ‌بعد یه سری تاپیکا واقعا خوبن نمیرن بالا

حقیقتا که مردم اصلا به چیزای مهم توحه نمیکنن اینجا نمونه کوچک از یه جامعه هستش .:(

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

تاپیک جذابارو میترکونن

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز بهتره تا خيانت بدبختي و فلاكت باشه 😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😂😂😂😂اره بابا اکثرا چرتن

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

حالا من فردا شب تاپيك كتاب ميزنم ببينم 

چندنفر كتاب ميخونن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تاپیک جذابارو میترکونن

نه مثلا یه تاپیک بود درمورد کتابخوانی عصری حتی ۶ صفحه ام نرفت جلو 

یامثلا اطلاعات عمومی به اشتراک گذاشتن باهن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
حالا من فردا شب تاپيك كتاب ميزنم ببينم  چندنفر كتاب ميخونن

بخدا امروز عصر یکی زد اصلا بیشتر از ۶ تا نرفت جلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
نه مثلا یه تاپیک بود درمورد کتابخوانی عصری حتی ۶ صفحه ام نرفت جلو  یامثلا اطلاعات عمومی به اشت ...

دنبال چیزای حاشیه دارن

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
بخدا امروز عصر یکی زد اصلا بیشتر از ۶ تا نرفت جلو

همت كنيم جلو ببريمش

من قبلا تاپيك كتاب زدم با همت و تلاش پاربازديد شد و خيليا واقعا كتابخون بودن

حسرت موند به دل من یه تاپیکی در مورد کتاب یا فیلم های پر محتوا مسائل خوب و تاثیرگذار یه دفعه پر بازدید بشه

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
همت كنيم جلو ببريمش من قبلا تاپيك كتاب زدم با همت و تلاش پاربازديد شد و خيليا واقعا كتابخون بودن

تگم کن زدی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
حسرت موند به دل من یه تاپیکی در مورد کتاب یا فیلم های پر محتوا مسائل خوب و تاثیرگذار یه دفعه پر بازد ...

بخدااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.