2777
2789

راه حل واقعی رژیم همراه ورزشه،رژیمم رژیم اصولی زیر نظر مشاور تغذیه،من خودم دیروز رفتم رژیم گرفتم از دکتر و از فردا شروع میکنم،واسه  اقدام به بارداری باید حتما لاغر کنم،حداقل ۱۵کیلو

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام شکم و رونامو  لاغرکنم. دارم کالری شماری میکنم با برنامه کرفس ویه فیلم15دقیقه ای ورزش دارم که برای رانو شکمه. فعلا ک حس خوبی دارم بخودم واحساس میکنم حداقل از چاقی بیشترجلوگیری کردم

دردم از یار است و درمان نیز هم
راه حل واقعی رژیم همراه ورزشه،رژیمم رژیم اصولی زیر نظر مشاور تغذیه،من خودم دیروز رفتم رژیم گرفتم از ...

منم میخوام قبله اقدام لاغربشم چون میدونم بعده بچه چقدگردالی میشم. کاا سریع تپل میشم

منم میخوام ۷کیلو کم کنم بعد اقدام،شما قد وزنت چنده

۱۶۲،۸۵،من یه تاوان تلخ و دردناک دادم،😔دیگه نمیخوام اون اتفاق تکرار بشه،واسه همین میخوام اصولی لاغر کنم

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
من شوهرم تا آخر مرداد بهم وقته تا وزن کم کنم،دیگه بعدش میگه اقدام

تامرداد چند کیلو کم کنی؟برا اقدام باید کلی مواد مغذی به بدنت برسه ها،قرص آهنو ویتامین Dو کلسیم

کاری نکنی ضعیف بشی