2777
2789
عنوان

چطور توی مدرسه خوب به نظر بیایم

226 بازدید | 43 پست

سلام 

خوب من امسال میرم کلاس دهم 

درسته مدرسه ام همون مدرسه قبلی ولی خب خیلی از دوستام رفتن و قرار که ورودی جدید داشته باشن 

ورودی هایی دهم تیزهوشان فکر میکنم خیلی درس خونن یعنی سال بالایی این طوری میگن 

خب راستش استرس دارم از یه طرف کنکور و...  و از یه طرف ورودی هایی جدید مد.

نمی دومم باید چطور رفتاد کنم 

باهاشون دوست شم  یا نه 

اصلا نمی دونم باید چی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای تیزهوشان قبول شی؟ یا شدی؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

من واقعا هرچی سعی کرذم تو مدرسه خوب باشم بد تر هرروز دفتر بودم😓😓😓😓😓دیگ معروف شدم جوری بود ک زنگ تفریحا نمیومدم بیرون انقد خرابکاری میکرد 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

والا منم تیزهوشان بودم

خیلی عادی رفتیم دوست شدیم دعوا داشتیم شوخی داشتیم

کار خاصی نکردم

عادی باش

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.