2777
2789
عنوان

چطور توی مدرسه خوب به نظر بیایم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست

من خودم تیزهوشانی بودم به نظرم باهاشون دوست شو خیلی از لحاظ درسی بهت میتونن کمک کنن   

نمیدونم چرا همه فک میکنن تیزهوشانیااا عجیب غریبن و یا بداخلاق و بدعنق و مغرور     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفتم قبول شدم 

راستی اگه هفتم قبول شی دهم هم میتونی بدون امتحان بری؟اخه امسال دخترای من میرن هفتم میخوام قبول شن چیکار کردی قبول شدی گلم؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
والا منم تیزهوشان بودم خیلی عادی رفتیم دوست شدیم دعوا داشتیم شوخی داشتیم کار خاصی نکردم عادی باش

تیزهوشان عادی ولی خب ورودی هایی جدید ترسناک 

چندم تیزهوشان قبول شدی؟

تیزهوشان عادی ولی خب ورودی هایی جدید ترسناک  چندم تیزهوشان قبول شدی؟

نه اصلا ترسناک نیس نگران نباش

ششم، ۶ سال اونجا خوندم

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

پسر من دهم تیزهوشان هست میره یازدهم

روابط دوستی مثل مدارس عادی هست با یه کم چاشنی رقابت 

و گهگاهی حسادت 

البته خودم هم 20 سال پیش نمونه میخوندم همچین جوی حاکم بود 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
راستی اگه هفتم قبول شی دهم هم میتونی بدون امتحان بری؟اخه امسال دخترای من میرن هفتم میخوام قبول شن چی ...

کتاب ای کیو و ایی کیو خریدم خوندم قبول شدم 

اره هفتم قبول بشی نمره و اینات خوب بشه تا ۱۲ ام کاری ندارن 

ولی فکر کنم که امسال ازمونشون استعداد تحلیلی شکل و ایناست و ازکتاب نیست 

سعی کن هفتم قبول بشه چون دهم خیلی سخت تر 

استرس هم الکی بهش ندید مدیر و معاون هفتم خیلی زر میزنن و میترسوننت 

پسر من دهم تیزهوشان هست میره یازدهم روابط دوستی مثل مدارس عادی هست با یه کم چاشنی رقابت  و گه ...

بچه هایی تیزهوشان خوبن 

مشکل من ورودی هایی دهم 

میشه اط پسرت بپرسی که ورودی هایی جدید خیلی رو مخن یا نه؟

کتاب ای کیو و ایی کیو خریدم خوندم قبول شدم  اره هفتم قبول بشی نمره و اینات خوب بشه تا ۱۲ ام کا ...

از کی شروع کردی به خوندن برای تیزهوشان ؟چند ساعت؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
بچه هایی تیزهوشان خوبن  مشکل من ورودی هایی دهم  میشه اط پسرت بپرسی که ورودی هایی جدید خی ...

اینا دهم تجربی هستند 

فقط 2 نفر از بیرون اومد 

همه از هفتم با هم بودن و رقابت شدید داشتند و ریزش نداشتن

در مورد جدید ها چیزی نگفته با همون قبلی ها دوسته کلا با 4 نفر دوسته و در موردشون حرف میزنه

با بقیه صرفا همکلاسی هست در حد سلام 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.