2777
2789
شمااطلاعاتتون خیلی کمک کنندس ممنونم ازت عزیزم دعاکن برام زودخوب شم بتونم ب بچم برسم

خواهش می کنم عزیزم انجام وظیفه هست حتمن به روی چشم دعا می کنم الهی زودتر خوب بشی الهی که بچتون همیشه سلامت باشه حتی خودتون و خانوادتون

شمااطلاعاتتون خیلی کمک کنندس ممنونم ازت عزیزم دعاکن برام زودخوب شم بتونم ب بچم برسم

عزیزم راستی شکر  و شیرینجات زیاد نفخ میاره زعفرووون به شدت ضد نفخ هست خودم زعفرون رو خالی تو اب جوش میریختم بدون اضافه کردن شکر یا چیزی دیگ خالیش رو میخوردم نفخم تا هفت الی هشت ساعت خبری نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علائمی که میگم بگو کدومش رو داری ؟ اول اینکه احساس می کنی تو گلوت چیزی برگرده هنگامی که دراز ...

اروغ زیاد دارم ک بوی استفراغ میده البته الان اینجوری شدم،حالت تهوع اولش داشتم الان ندارم معدم نرمعه اشتهام کم،اسیدمعدم نمیدونم زیاده یان،بوی بددهان صبادارم ،الان ک مریض شدم صبادهنم خیلی خشکه

اروغ زیاد دارم ک بوی استفراغ میده البته الان اینجوری شدم،حالت تهوع اولش داشتم الان ندارم معدم نرمعه ...

یکیش اینکه عزیزم با علائمی ک گفتی میکروب معده داری اونم یکم چون شدید نیست بعد ورم معده داری بخاطر اروغ هست پس امروز نصف قاشق چایخوری دارچین خالی تو نصف استکان ابجوش بریز و هم بزن خالی یواش یواش بخور هم نفخت رو کم می کنه هم میکروب معدت رو کم می کنه هم ورم معدت رو آروم می کنه ورم معدت رو کنترل کنه چون به هر غذایی واکنش نشون میده ظهر ها غذاهای سرخ کردنی کم بخور شبا فقط غذاهای نونی بخور زیاد چیزایی کافئین و ادویه دار نخور ورم معدت رو بدتر می کنه

یکیش اینکه عزیزم با علائمی ک گفتی میکروب معده داری اونم یکم چون شدید نیست بعد ورم معده داری بخاطر ار ...

مرسی عزیزم ک کمکم کردی همین الان امتحان میکنم فقط دردشوچیکارکنم