2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 87 پست
با شوهرم قهر کردم برقا خاموشه اینور خوابیدم از لجش صدای آهنگ گوشی باز کردم آخر کردم تا نخوابه😒

😅😅😂😂

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
عزیزم.. کجا هستن مگه

ماموریته رفته مرز فکر اینکه سالم باشه ی طرف فکر اینکه ایا اونجا موتور برق رو روشن کنند باهاش حرف بزنم یا نه یکطرف فکر دلتنگیشم ی طرف من برعکس خیلی ها خونم دو کوچع با ماتانم فاصله داره ی شب رفتم موندم خونشون ولی متاسفانه ارامش نگرفتم الان چند شبه خونه اودم میمونم و داداشم میاد پیشم من ۱۸ سالمه عرفان ۱۲ اینجا اروم تر میشم ولی بازم دلم شوهرمو میخاد ... 

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم چه خوبی تو🌼🌼🌼

خوبی از خودتونه😍💋🙏💜

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
آخی🐥 ارزش نداره دنیا خواهر

ولش کن اون هی میاد نازمو می‌کشه من نمیرم سمتش تازه بو الکلم میده ما عقدیم خونه مادر شوهرمم الان 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
ولش کن اون هی میاد نازمو می‌کشه من نمیرم سمتش تازه بو الکلم میده ما عقدیم خونه مادر شوهرمم الان  ...

خوشبحالت بغلش کن من در حسرت ی آغوش گرم شوهرم اینجا دارم دق میکنم بخدا

ماموریته رفته مرز فکر اینکه سالم باشه ی طرف فکر اینکه ایا اونجا موتور برق رو روشن کنند باهاش حرف بزن ...

انشالله خدا خودش مواظبشون هست..

بد به دلت راه نده عزیزم

من بعضی وقتا که فکرای تاریک میاد سراغم

میدونم  کار شیطونه

صلوات میفرستم تا اروم شم.. صلوات بفرس عزیزم..

انشالله زودی برمیگردن پیشت

خواهر و برادرای ناتنیم ک ازم دورن اخه من بچی طلاقم پیش ممانممه خیلی دلم تنگشونه😞😞

الهی..😍😍😍

انشالله خدا خودش مواظبشون هست.. بد به دلت راه نده عزیزم من بعضی وقتا که فکرای تاریک میاد سراغم می ...

توکل بخدا من ک فقط ب امید برگشتن و اینکه داره از کشورم دفاع میکنه زندم واقعا

انشالا زندگیت گرم خوب بشه 

زندگیم خوبه عزیزم فقط شوهرم نیستش تو هم سر چیزای الکی ب خودت سخت نگیر هنوز نامزدی از این دوران لذت ببر 

زندگیم خوبه عزیزم فقط شوهرم نیستش تو هم سر چیزای الکی ب خودت سخت نگیر هنوز نامزدی از این دوران لذت ب ...

باشه عزیزم انشالا شوهرت زودتر بیاد پیشت 

باشه عزیزم انشالا شوهرت زودتر بیاد پیشت 

میشه دعا کنی زودتر زودتر بیاد من همش گریه میکنم تا بیاد ولی میگه هنوز نمیشه😔😔

میشه دعا کنی زودتر زودتر بیاد من همش گریه میکنم تا بیاد ولی میگه هنوز نمیشه😔😔

آره عزیزم برات صلوات فرستادم انشالا ک تا هفته دیگه بیاد پیشت