خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
با شوهرم قهر کردم برقا خاموشه اینور خوابیدم از لجش صدای آهنگ گوشی باز کردم آخر کردم تا نخوابه😒
😅😅😂😂
خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
ماموریته رفته مرز فکر اینکه سالم باشه ی طرف فکر اینکه ایا اونجا موتور برق رو روشن کنند باهاش حرف بزنم یا نه یکطرف فکر دلتنگیشم ی طرف من برعکس خیلی ها خونم دو کوچع با ماتانم فاصله داره ی شب رفتم موندم خونشون ولی متاسفانه ارامش نگرفتم الان چند شبه خونه اودم میمونم و داداشم میاد پیشم من ۱۸ سالمه عرفان ۱۲ اینجا اروم تر میشم ولی بازم دلم شوهرمو میخاد ...
اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماموریته رفته مرز فکر اینکه سالم باشه ی طرف فکر اینکه ایا اونجا موتور برق رو روشن کنند باهاش حرف بزن ...
انشالله خدا خودش مواظبشون هست..
بد به دلت راه نده عزیزم
من بعضی وقتا که فکرای تاریک میاد سراغم
میدونم کار شیطونه
صلوات میفرستم تا اروم شم.. صلوات بفرس عزیزم..
انشالله زودی برمیگردن پیشت
خواهر و برادرای ناتنیم ک ازم دورن اخه من بچی طلاقم پیش ممانممه خیلی دلم تنگشونه😞😞
الهی..😍😍😍