2777
2789
عنوان

🔴🔴زن بابایه وحشیه من🔴🔴

609 بازدید | 31 پست

بچه ها به خدا دیگه عاصی شدم نمیتونم دووم بیارم از اول بخوام بگم من بچه بودم حدودا پنج سالم بود ک مامانمو از دس دادم بابامم ک ی دختر چهار ساله بایه کلاس پنجمی داشت نمیتونست تنهایی بزرگمون کنه رفت زن گرفت حالااا بین همه پیغمبرا جرجیسو انتخاب کرده مامانم دکتر خودش دکتر اومده زن منشی ک باباش کفاشه مامانش ۱۶ سالگی ردش کرده خونه شوهرگرفته  اینا ب کنار برا من مهم نیست اینکه خیلی ادعاش میشه اینکه خواهره ناتنیمو که چهار سالشه جوری میزنه که بدنش کبود شه  طفلک خواهرم همش تو خواب دندون قروچه میکنه !!!! من تا یادمه مامانم یک بار دس رو من بلند نکرد 

حالا امشب همین خواهرم که بچست تف کرد رو منو خواهر بزرگترم منم رفتم خییلی اروم زدم تو دهنش اونم فک کرده بازیه پریده بغلم همین زن بابام گرفته جوری از بغلم بیرون کشیدتش که دستم قرمزه قرمز شده بهش میگه کسی که تو دهنت میزنه رو نباید بپری بقلش حالا من میگم چیهه؟؟ دستمو نابود کردی میگه میخواستی بقلش نکنی تا ناخنم به دستت نخوره :/ 

بچه ها بخشید زیاد حرف زدم ولی خواهش میکنم راهنمایی کنیدچیکار کنم من؟💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نميدونم در مورد ايشون بايد چيكار كني ولي خودتم كه داري همون كارو ميكني!!! خواهرتو زدي؟!؟!؟!!! زدي تو دهن خواهرت؟!؟!

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

چه شرایط سختی زیاد دمپرش نباش باهاش دهن به دهن نشو احترامشو بذار تا روتون تو روی هم باز نشه یاد لحظه گرگ و میش افتادم دکتره رفت منشیشو گرفت

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بگو خواهرمه همه خواهر برادرا همدیگرو میزنن بعد‌ش، آشتی میکنن تو روابط ما دخالت نکن 

خدا بهت صبر بده فقط میتونم بگم بهش توجه نکن و فک کن وجود نداره

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
تحویلش نگیرین عفریته رو. غلط کرده که خواهرتو میزنه اشغال. اینقدددد اذیتش کنید تا فرار کنه بره

اصلا راهکار خوبی نیست فقط همزیستی مسالمت آمیز جواب میده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خیلی سخته با زن بابا کنار اومدن،برای زن بابا هم سخته،عزیزم دیگه شرایطت اینجورشده دیگه باید صبرکنی،فقط سعی کن دهن به دهن نشی.ان شاءالله خوشبخت باشی و مادرتم خدا رحمتش کنه.

یک عدد جیگرهستم😍😜