2777
2789

بگذره پولشون بگیرن کاش پول داشتم میرفتم خارج واسه درمان تراپیست حداقل اونا انسان تر هستن یه نفر داشت تعریف می‌کرد پزشک های اونجا پول دریافت نمیکردن از بیمار اول میگفتن تا مل درمان کامل انجام نشه مطمئن نشدیم پول نمیگیریم

من از اونور تجربه ای ندارم ولی اینور باهات موافقم 

رواندرمانی خیلی پروسه طولانیه دو کلمه حرف بزنی یک جلسه ت تمومه ۸۰۰ پیاده میشی

جدا از اینکه بلد هم نیستن اصلا 

یعنی عملا هیچی به هیچیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین. دکتر عزیزی بنظرم اگه بتونی وقت بگیری بهتریننن مشاوری هستن که شما میتونی بری پیشش. واقعا نه حرف حوصله سربری میزنه نه چرت و پرت میگه.اروم و با حوصله بهت راه حل و اطمینان میده

من یه مشکل خانوادگی داشتم بعد رفتم پیش مشاور بعد مشکلمو گفتم کلن یک کلمه میگفت توی تمام جلسات میگفت حرف بزن توی دعوا ها بگو باشه و سکوت کن بعد من قبل مشاوره هم کارم شده بود همین خیلی دوره بدی بود و مشاوره هرچی بهش میگفتم نمیفهمید که من اگر میتونستم یه چیزایی رو بگم پیشش نمیرفتم اخرش هم خودم حل کردم پولمم به فنا رفت 

سعی کن خودت حلش کنی چون اونا کار خاصی نمیکنن

ببین. دکتر عزیزی بنظرم اگه بتونی وقت بگیری بهتریننن مشاوری هستن که شما میتونی بری پیشش. واقعا نه حرف ...

دکتر عزیزی اصلا روان شناس نیست و تحصیلات روان شناسی نداره عضور سازمان نظام روان شناسی هم نیست و پروانه این کار را نداره.از صحبت هاشون و نحوه پاسخ دادنشون به سوالات تو تلویزیون هم میشه متوجه شد.

پولتون را به روان شناسای زرد ندین.با تحقیق تراپیست و مشاور انتخاب کنید.