2777
2789
عنوان

خسته نشدین؟

171 بازدید | 27 پست

سلام چقدرخانم ها درگیر حواشی جاری مادرشوهر وخواهرشوهر هستن 

بلدنیستن خوش باشن 

بخداتهش میشه اعصاب خردوبیماری 

چرامنتظری با کینه روزهای سیاه کسیوببینی 

چرا حسادت می کنید؟!

ادم دو دقیقه میادسرگرم بشه حالش بدمیشه 

ازمن بپرس ک حرص خوردم تاتهشوبرات بگم😒.

از روزهای قشنگتون لذت ببرید فقط امروز رو ۱بار زنده هستید 

حسادت فقط ب خودتون ضربه میزنه .

مگه ماجاری نیستیم؟مگه خواهرشوهرنیستیم 

من باخودم میگم مادرشوهرم سیکله من لیسانسم دلیلی نداره هرچی بگه روگوش کنم وانجام بدم حرصم نمی خورم جاریم دنبال بدبختی هاخودشه😂چی کارشون دارید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن جاری دارم ن خواهرشوهر مادرشوهرمم عالیه😉

من عالی نیست اما مادره بالاخره 

جاری هامم سرگرم خودشون منم زندگی خودم یک جورمیگن جاری انگار هوو ادمه زندگی خودشه توام زندگی خودت

اوف نگو

نمیدونم چرا اینقد گیرن روشون

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
دقیقا پی پیشو دراوردن😂😂😂😂قشنگ حرصم می خورن بعدمادرشوهره داره زندگیشومی کنه کچلیش مال ایناس

دقیقا

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
منم اصن حسودی هیچکسو نمیکنم خداروشکر هروخ میبینم کسی خوشه کلیم خوشحال میشم با حسودی فقط خودشونو اذیت ...

منم جاریم خیلی حسودی منومی کنه 🥺کارش داره ب جای باریک میکشه ناراحتم براش می تونست منو بعنوان خواهرش بخواد اماتیشه زد ب ریشه خودش