2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپبکت روتازه امشب خوندم خداخودش به دلت ارامش بده که حتمامیده.حق دارین هرچی بگین وتنهایی وازدست دادن جفتش سخته وهروقت بیادش بیفتی غصه میخوری ولی چه میشه کرد.به این راضی باشبم که هروقت خدادادسالم وعاقبت بخیرشوبده.ففط یه چیزی ازتجربه ی خودم میگم گاهی به اتفاقهای سختی واسه ادم پبش میادکه اون لحظه فکمیکنی چراخدارحم بهت نکرده (استغفرالله)ولی بعدهامتوجه مبشی که به صلاحت نبوده یابایدپیش  میومده تاحقایقی برات روشن بشه مثلاکسایی روبهتربشناسی یااماده تروقویتربشی واسه بعضی مراحل زندگی.دعامیکنم خدابهترین تقدیرروهمراه ارامش واستون رقم بزنه.

عزیزم تاپبکت روتازه امشب خوندم خداخودش به دلت ارامش بده که حتمامیده.حق دارین هرچی بگین وتنهایی وازدس ...

ممنونم عزیزم آره میدونم حکمتی بود ولی گاهی خیلی یادش عذابم میده،خیلی یهو دلتنگ میشم وباخودم میگم اگه مونده بود الان چن ماهه بود تکون میخورد...هییییی لیاقتشو نداشتم

..........

آخخخخخخ دلم تنگته بی وفا،مامانی یاد التماسهایی که بهت برا موندن کردم میفتم دلم واسه خودم میسوزه تو چطوری دلت نسوخت،آخخخخخ چقدر حرف شنیدن سرنموندنت خدایا قلبم اتیش میگیره یادم که میاد خودت دلمو آروم کن

..........

عزیزم کلی اشک ریختم . هم برای تو هم برای خودم 😔😞

خدا رو قسم میدم به حضرت زهرا که به زودی مادر بشی و صاحب یه بچه سالم و خوشگل بشی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️