لیلیوممرداب مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 عنوان اینو تو این تاپیک مینویسم تا یادم بمونه | مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 84 پست دلم نمیخادسرشون بیاد اما میخام یادم بمونه چیجوری سوختم .......... 1399/04/12 | 18:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 روز تولدم درد از دست دادنتو و درد سقطو با هم داشتم اما تو رو نداشتم😞😞😞😞😞 ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 خدایا به داد دلی که تنگ میشود برس،به داااااااد دلم برس. ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 اگه بودی تنها نبودم دلم خوش بود اگه بابات ازمون دوره تو هستی تا بیاد😓خیلی دلم گرفته چرا تنهام گذاشتی ،دلم برات خیلی تنگهههههه ..........
رفده عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 431 عزیزم تاپبکت روتازه امشب خوندم خداخودش به دلت ارامش بده که حتمامیده.حق دارین هرچی بگین وتنهایی وازدست دادن جفتش سخته وهروقت بیادش بیفتی غصه میخوری ولی چه میشه کرد.به این راضی باشبم که هروقت خدادادسالم وعاقبت بخیرشوبده.ففط یه چیزی ازتجربه ی خودم میگم گاهی به اتفاقهای سختی واسه ادم پبش میادکه اون لحظه فکمیکنی چراخدارحم بهت نکرده (استغفرالله)ولی بعدهامتوجه مبشی که به صلاحت نبوده یابایدپیش میومده تاحقایقی برات روشن بشه مثلاکسایی روبهتربشناسی یااماده تروقویتربشی واسه بعضی مراحل زندگی.دعامیکنم خدابهترین تقدیرروهمراه ارامش واستون رقم بزنه.
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 عزیزم تاپبکت روتازه امشب خوندم خداخودش به دلت ارامش بده که حتمامیده.حق دارین هرچی بگین وتنهایی وازدس ... ممنونم عزیزم آره میدونم حکمتی بود ولی گاهی خیلی یادش عذابم میده،خیلی یهو دلتنگ میشم وباخودم میگم اگه مونده بود الان چن ماهه بود تکون میخورد...هییییی لیاقتشو نداشتم ..........
رفده عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 431 ممنونم عزیزم آره میدونم حکمتی بود ولی گاهی خیلی یادش عذابم میده،خیلی یهو دلتنگ میشم وباخودم میگم اگه ... اینجوری نگین.شایدلیاقت امتحان سخت پروردگارروداشتین.
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 اینجوری نگین.شایدلیاقت امتحان سخت پروردگارروداشتین. نداشتم من تاوان دادم ،تاوانش رفتن بچم بود خدایااااا دلم واسه داشتنش یه ذره شده واسه نداشتنش هرشبم گریه شده ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 آخخخخخخ دلم تنگته بی وفا،مامانی یاد التماسهایی که بهت برا موندن کردم میفتم دلم واسه خودم میسوزه تو چطوری دلت نسوخت،آخخخخخ چقدر حرف شنیدن سرنموندنت خدایا قلبم اتیش میگیره یادم که میاد خودت دلمو آروم کن ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 مادر مادر مادر دیدن هر بچه ای دل منو برد،اونجایی که تو هستی دلتنگ هم میشی؟دلت واسه همصحبتیامون تنگ نمیشه؟دلت لک نزده شاهزاده صدات کنم؟؟😭😭آخخخخخ ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 سلام شاهزاده م،چه خبر از دلتنگی؟الان دیگه اسمتم مشخص شده بود،چطوری برا۳ماه اینهمه بهت دل بستم؟سرتنهاییم؟آره شاید ولی....خیییلی دل تنگ حرف زدن باهاتم خیلی ..........
حنامنا عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 1085 الهی خدا بهت یه شاهزاده ی دیگه بده گلمولی فقط اشک ریختم اللهم عجل لولیک الفرج🌹
خورشید8 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 14342 انشاالله سال دیگه میای با شاهزاده دیگه ات این تاپیک میخونی،ازته دل خوشحالی خدایا شکر
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 الهی خدا بهت یه شاهزاده ی دیگه بده گلم ولی فقط اشک ریختم ممنونم عزیزم دلتنگیهامو فقطططط تو این تاپیک براخودش میگم حتی به شوهرمم نمیگم به هیچکی ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11813 انشاالله سال دیگه میای با شاهزاده دیگه ات این تاپیک میخونی،ازته دل خوشحالی ممنونم عزیزم ..........
abaan عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 11600 عزیزم کلی اشک ریختم . هم برای تو هم برای خودم 😔😞خدا رو قسم میدم به حضرت زهرا که به زودی مادر بشی و صاحب یه بچه سالم و خوشگل بشی خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️