2777
2789
عنوان

دلت چی می خوادامشب...؟؟؟؟

186 بازدید | 23 پست

هرچی می خواهد دل تنگت بگو .....  

ای شمس الشّموس،امام مهربانی ها

سهم این روزهای من

از زیارتِ‌ شما

همین بوده

که هر صبح، پیش از آن‌که آفتاب بیاید

به مشرق رو کنم

و دست‌هام را به سینه بسپرم

تا بر لب‌هام که شعرفراق است

شبنم حضور بنشیند:

سلام خورشیدِ خورشیدها.

🌺...السلام علیک یا علی بن موسی الرضا....🌺

معجزه ای محال😔💔

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا ممنون گره زندگبم شل شده میشه کامل بازش کنی 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

از ته ته ته ته دلم از اعماق وجودم فقط میخوام این مریضی تموم بشه تا استرس عزیزامو نکشم دیگه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

آرامش و سلامتی خودم و خانوادم❤

از بین رفتن کرونا🙁

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

از امام رضا میخام اون کسی که اومده تو زندگیمو داره همه چیمو ازم میگیره به راه راست هدایتش کنه زندگیمم آرامشش برگرده... اعتمادم نسبت به شوهرم برگرده محبتش به من برگرده... خیلی داغونم این روزا

خدا جونم🙄یه روز بابامو قرض بده....خیلی پشتم خالیه😭😭😔