2777
2789
عنوان

انسدادمجرای اشک

155 بازدید | 12 پست

لطفا هررکس تجربه ای داره ب من بگه خیلی تسترس دارم مجرای اشک چشم بچه م بسته ست دکترش گفته یکشنبه بیار میل براش بزنم چون ب شدت عفونی شده 

فارس. وراوی...❤❤❤

عزیزم منم اینجوری بودم اصلا درد نداره نترس ی میله ی کوچیکه مثل سوزن برای من گوشه چشمم داد رفت داخل سریع باز شد 

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نوزادم اینطور بود دکتر هی گف ماساژ بده دکترای عمومی خر قطره میدادن فک میکردن عفونته چشم بچم ورم کرد بعد ک بردم متخصص گف مدام ماساژ بد اصلا وضعی داشتم بچم انگار همش گریه میکرد اشک تو چشماش بود تازه جفت چشماش بود صبحا ک بیدار میشد چشمش چرک داشت....یه چشمش ۸ماهگی خوب شد یه چشمش ۱ سال و ۲ ماهگی....دکتر گف تا ۱ سال و نیم اگ خوب نشد میل میزنم اصلا فکرشم عذابه بچه ریزه میزمو بیهوش کنه بعد وای    ...فقط ماساژژژژژ

اره ۱۳سالم بود.. شما بچتون نوزاده؟

بله ۱۰ ماهشه 

اینقد نگرانم گفته ۷ صبح تا ۱۱ ک عملش کنم شیر بهش نده آخه مگه میشه 

بعدشم گفته بیهوشی بهش میده اتاق عمل 

فارس. وراوی...❤❤❤
من نوزادم اینطور بود دکتر هی گف ماساژ بده دکترای عمومی خر قطره میدادن فک میکردن عفونته چشم بچم ورم ک ...

واقعا با ماساژ خوب شد 

آخه پسرمونمیذاره دست ب چشمش بزنم 

خیلی بدقلقه 

فارس. وراوی...❤❤❤
واقعا با ماساژ خوب شد  آخه پسرمونمیذاره دست ب چشمش بزنم  خیلی بدقلقه

تو خواب....میل نزن بچتو بیهوش میکنن کلی عوارض داره واسش تو رو خدا ماساژ بده باز شه مجرای اشکیش بسته ست هی اشک تو چشمش ذهیره میشه....

بله ۱۰ ماهشه  اینقد نگرانم گفته ۷ صبح تا ۱۱ ک عملش کنم شیر بهش نده آخه مگه میشه  بعدشم گ ...

اخی عزیزم کاش دوسه تا دیگه دکتر هم میبردی هنوز کوچیکه.. دوست عزیزمون گف ماساژ بده شاید باز شد منم تا ۱۳سالگی بااین مشکل کنار اومدم اخرش نتونستم ولی واسه ی من کلا ده دقیقه هم نشد

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..