2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط و فقط مهتاب رو پیشنهاد میکنم. یعنی بین اینهمه فالگیر فقط مهتاب خوبه. هم دقیق میگه و هم بدون دلسوزی اتفاقات بد رو هم میگه. اگر میخواهید واقعیت رو بشنوید یه بار هم شده  پیشش بگیرید بعد متوجه میشید چقدر درسته و حقیقت داره. مهتاب فقط گرون میگیره و یه کم بداخلاقه وگرنه بینهایت دقیق و عالی میگه. شماره ش 09196518128

من فقط و فقط مهتاب رو پیشنهاد میکنم. یعنی بین اینهمه فالگیر فقط مهتاب خوبه. هم دقیق میگه و هم بدون د ...

چقدر میگیره؟

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

بنظر من اصلا هیچ کسی مثل آوا دقیق و با حوصله نیست. همیشه هم از سر صبح تا نصفه شب جواب میده. من خودم قبل از اینکه با ایشون آشنا بشم همیشه هفته ای یکبار میرفتم پیش مشاور و روانشناس. الان دیگه بدون هیچ مشاوره ای حالم خوب خوبه. آوا بینظیره. 09384302531

آدم شاید پول زیاد بده ولی در عوض حرف درست میشنوه. بقیه اراجیف میگن و همون پنجاه تومنی که آدم خرج میکنه هدر میره. مهتاب گرونه ولی خدایی چهارتا جمله ش می ارزه به تمام فالگیرا. شماره مهتاب 09196518128

حالا یه چیزی بگم بخندین. ما دسته جمعی گرفتیم و از اون جایی که هر کسی یه چیزی داره واسه پنهان کردن، وقتی روی آیفون گوش میکردیم اون کسی که نوبتش بود فقط سرخ و سفید میشد. یعنی جوری میزد تو خال که باورمون نمیشد جیک و پوک همه چی رو بگه. لامصب بینهایت دقیق و بامزه س

بنظر من بعضیا دوس دارن چرت و پرت بشنون. وگرنه وقتی یه بار هر کدوم از این فالگیرا رو تست کنید متوجه میشید بدرد میخورن یا نه. من خودم واقعا مهتاب رو میپسندم و دلیلش هم اینه که حتی اگر مشتری ناراحت بشه محال ممکنه دروغ بگه. فالهاش عین حقیقته. خدایی باید دستشو بوسید. شماره مهتاب 09196518128

منم دقیقا همین جوری شد برام. فالمو گرفتم. همه گفتن معشوقه ت برمیگرده. مهتاب یه کلام گفت برنمیگرده. از مهتاب بدم اومد. دیگه پیشش نگرفتم. بعد چند ماه عشقمو با همسرش تو خیابون دیدم. دنیا روی سرم خراب شد. تازه یاد حرفهای مهتاب افتادم که بهم گفته بود برنمیگرده و من ناراحت شده بودم. شماره مهتاب 09196518128

ولی من معتقدم نباید راستشو بگه چون هر کسی میدونه چی درسته و چی غلطه و فقط یه گوش شنوا میخواد و بس. واسه حال خوب مشتری باید حرفهای خوب بزنه چون گاهی ما احتیاج به شنیدن حرف های خوب داریم. اصلا نیازی به شنیدن حقیقت نداریم و خودمون حقیقت رو میدونیم. بیشتر یه سنگ صبور میخواهیم و واسه همین میریم سراغ فالگیر. و مهتاب دقیقا بخاطر همین خوب نیست. چون اگر ببینه اتفاقی نمیشه یا منفیه بازم میگه و این بدترین کار ممکن هست

ولی من معتقدم نباید راستشو بگه چون هر کسی میدونه چی درسته و چی غلطه و فقط یه گوش شنوا میخواد و بس. واسه حال خوب مشتری باید حرفهای خوب بزنه چون گاهی ما احتیاج به شنیدن حرف های خوب داریم. اصلا نیازی به شنیدن حقیقت نداریم و خودمون حقیقت رو میدونیم. بیشتر یه سنگ صبور میخواهیم و واسه همین میریم سراغ فالگیر. و مهتاب دقیقا بخاطر همین خوب نیست. چون اگر ببینه اتفاقی نمیشه یا منفیه بازم میگه و این بدترین کار ممکن هست

بیخود تبلیغ مهتاب رو نکن. فالگیر فقط و فقط خانم تاجیک. یه کلمه حرفاش میرزه به صدتای این فالگیرای دوزاری. بینظیره . 09375894622 

من دو سال قبل از کنکورم بهم گفت رشته قبولی م و شهری که قبول میشم چیه

خواهرم قبل از ازدواج اسم همسرش رو گفت. پدرم رو پنج سال قبل از مرگش بهمون گفت که فلان سال از دستش میدیم. یعنی همه رو مو به مو گفت