2777
2789

وای استرس کنکور باعث شده بود من فقط در عرض دو هفته 20 جا فالمو بگیرم. هر کدوم یه حرفی میزدن. ولی خوبیش این بود همه رو نوشتم. بعد کنکور فقط به مهتاب ایمان آوردم. اصلا الکی امیدوار نمیکرد. یعنی عین نتیجه آزمون بود جوابش. درسته کم حوصله و بداخلاقه یه خورده ولی اشکال نداره. حداقل آدم میفهمه. من که خیلی خوشم اومد ازش. شماره ش رو میدم برا وقتای دودلی 09196518128

مهتاب کلا بدرد مچ گیری شوهر و دوس پسر میخوره. یعنی گاهی یه جوری آمار طرف رو میده که کیف میکنی. ما دو سه تا همکار بودیم. یکی از دوستامون عاشق دوس پسر اون یکی بود و یواشکی باهاش تیک میزد. یعنی وقتی از مهتاب فالهامونو گرفتیم قشنگ دست اون خانم رو روکرد. فاجعه ای شده بود بیا و بیین. یعنی در عرض پنج دقیقه کل سازمان ریخته بودن تو اتاق ما از بس اینا جیغ زده بودن. خیلی باحال بود. اول فکر کردم چقدر بد که اینارو گفت. ولی آدم وقتی فکر میکنه میگه عیب نداره. زودتر بفهمی بهتره تا بعدا بفهمی. غصه تموم میشه میره 09196518128

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی آدمها فقط دلگرمی دوس دارن و از شنیدن حقیقت ناراحت میشن. من خودم مهتاب رو به دوستم معرفی کردم بعد از اینکه انجام داد زنگ زد گفت این دیگه کی بود. پرسیدم چه چیزی گفت که خوشت نیومد. دوستم گفت میگه دوست پسرم با یکی دیگه رابطه داره ولی اینجوری نیست. گذشت تا تقریبا 3 ماه. دوستم دوباره زنگ زد و شماره مهتاب رو ازم خواست. گفتم تو که میگی خوب نیست. گفت تازه فهمیدم چقدر همه چی رو مو به مو و دقیق بهم گفته. همه چی بهم ثابت شد. الان فقط مهتاب رو قبول دارم و بس. حالا بازم به شماها پیشنهاد میکنم که اگر حقیقت رو راجع به زندگیتون و اتفاقاتتون میخواهید بدونید به شماره ش 09196518128 زنگ بزنید تا بفهمید چقدر عالیه