2777
2789
عنوان

چخبر از تهران ❓

379 بازدید | 32 پست

من ۳ ماهه اومدم لرستان شهرمون به خاطر گرمای تهران و قعطی آب و برق 

الان مامانم میگه یه سر بریم خونمون تهران یه سر بزنیم خرید اینا کنیم ۱۶ دهم و ۱۷ دهم عروسی داریم امروز بریم یه هفته دیگه برگرديم اما من دلم نیست 

اینجا هم خوده شهر برق قطع میشه اما روستاهاش نه 

آبم که اصلا چون معدن ابه تازه به شهر های دیگه ام میرسونیم آب شبا آنقدر خنکه روزا ام کلا لبه ابم و باغ ها خلاصه بگم حالم خیلی خوبه اینجا دلم نیس برم

تهران هنوز آب و برق میره ؟چقدر گرمه ؟

لطفا تاپیک و به حاشیه نبرید مچکر

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برق قطع میشههوا کم کم بهتر میشهآب هم بستگی داره خونه ما نمیره معمولا

روزی یه بار یا دوبار؟

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

الان همه از کل ایران هجوم میارن شهرتون😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

برقا میره ولی آب نرفته (چشم نزنم) . هنوزم گرمه ولی خب از شدتی که داشت یه کوچولو کم شده.

ما ساختمونمون تانکری نیست برق بره ابم نیست 

جدا از اینکه آب ام میره 

اینطوری که تو گفتی منم دلم خواست اونجا بودم اخهههههه...ببین تو خیالم پرت شدم اونجا🥲🥲🥲

لذت ببر زندگی با همین زیبایی ها قشنگه...

دوسنداری نرو شما...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*