2777
2789
😂😂😂😂😂منم تو فکر بافتنشون بودمممم

واقعا چرا مادرم هیچی بهم نمیگفت😐

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه شلوارم کثیف میشه😥 ولی خجالتم نمیکشم خداییش چیز بدی نیس که🙄 چند روز پیش پریود بودم بعد ا ...

اره منم . فقط موقع خواب.  تازه چند بار لحاف هم كثیف شد 😦 نمیدونم چیكار كنم 

ماشالله 🌹

واقعا چرا مادرم هیچی بهم نمیگفت😐

مامان منم هیچی بم نمیگفت بیشتر چیزارو بچها تو مدرسه بم میگفتن قبل عروسیمم اصن بام‌حرف نزد همش منتظر بودم بیاد بم چیزی بگه توصیه ای چیزی...ولی کلن هیچی نگفت☹باز خوبه همه چیو میدونسم😑😂

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!

کوچیک بودم تازه اوایل پریودیم بود رفتیم خونه عموم بعد من یه پد کوچیک گذاشته بودم فکرمیکردم تموم شده دیگه چیزی نیست بعد نسشته بودیم احساس کردم یه چیزی شد رفتم دستشوویی دیدم مانتوم کثیف شده... خیلی خجالت کشیدم نمیدونستم چیکار کنم مانتو بزور پاک کردم بعد نگو دختر عموم منو دیده تو حیاط اومد دنبالم ولی من داشتم ازخجالت میمردم نتونستم بهش چیزی بگم اونم چیزی نگفت

رفتم بازم نشستم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مامان منم هیچی بم نمیگفت بیشتر چیزارو بچها تو مدرسه بم میگفتن قبل عروسیمم اصن بام‌حرف نزد همش منتظر ...

وای چقد من مثل توام😐تازه مامانم توقع داشت خیلی منطقی با قضیه کنار بیام خودم رفتم گفتم دوست اینو گفته راسته؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا