2777
2789
وای چه رسم بدی بوده میزنن تو گوش دختر وقتی پریود میشه اصلا نمیفهمم یعنی چی. ولی اینكه كاچی میپزن خوب ...

اره منم دوست دارم بگم به‌ش 

حیوونی نترسه 

من خودم ک خیلی بهم بدگذشت پدرم در اومد 

فک کن تو دسشویی شورتم نباشه اونو انداخته بودم رفته بود واییی خیلی بد بود

بچه ها چشتون روز بد نبینه...

یه بار داشتم تو دستشویی نوار عوض میکردم که آیفون خونمون و زدن منم با عجله همینجوری گذاشتم تو نایلون و رفتم درو وا کردم بردار شوهرم بود از در نیومده بود تو  یه دفه گفت من برم دستشویی .....

وااا خدا هنگ هنگ بودم ....😂😂😂😂😅😅😅

خییییللللی خجالت کشیدم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطره من ازپریودی خواهرم  یبارمتوجه شدم پشت شلوارش خونیه نگاه کردم دیدم درحدچندقطره هست نگران شدم فکرکردم خودش دستکاری کرده  خونی شده هیچی صداش کردم سوال پیچ کردم گفت نه بعدیک ماه همش میرفت دستشویی طولانی  دگه نظرهمه جلب شده بوداینهمه چرامیره رفتم پرسیدم باخجالت گفت پریودشده بهش نوار دادم طفلی ۵تاشلوارشوپوشیده بودکنده بود بعداجایزه هم گرفتم

تو دینی؟! پس چرا دینی ما از این میزا نداشت؟ بعد مگه واسه چیه که تو دینی گفتن؟ 

نوشته بود انواع بلوغ جسمی و جنسی ک جسمی یکی از نشانهاش دراومدن مو در جای حساس بود 

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
😂😂😂😂😂😂 قبل ترش گلاب ب روت موی زیر بغلو بیکینی ک در میومد با خودم میگفتم خاکتوسرت ببین چقد کصیف ...

وااای منم اولین بار خودم کتاب مذهبی خوندم بعد دیدم نوشته باید بزنیشون باورت نمیشه چقدررر دراز بودن خیلی اڋیت بودم رفتم تو دستشویی یکمشو با قیچی زدم (از بس دراز بود)بعد چقدر استرس گرفتم نکنه گناه کردم😭😭

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
وااای منم اولین بار خودم کتاب مذهبی خوندم بعد دیدم نوشته باید بزنیشون باورت نمیشه چقدررر دراز بودن خ ...

😂😂😂😂😂منم تو فکر بافتنشون بودمممم

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
بچه ها چشتون روز بد نبینه... یه بار داشتم تو دستشویی نوار عوض میکردم که آیفون خونمون و زدن منم با ع ...

😰😰😰😰😦😦😧😦😧😦

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من همیشه شلوارم کثیف میشه😥

ولی خجالتم نمیکشم خداییش چیز بدی نیس که🙄

چند روز پیش پریود بودم بعد از خاب هدل پاشدم نگو دراومده به شلوارم رفتم به داداشم یه چی بگم گف نشینی زمینا برو شلوارتو عوض کن😐😂

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓