2777
2789
یه بار مامانم خونه تکونی میکرد کل خونه به هم ریخته تو یکی از اتاقا رختخوابا وسط رو هم تلنبار شده بود ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...
بابام برای نماز بیدارم کرد، منو تو عالم خواب گفتم عادتم نمیتونم بخونم 😑😑😑😑 هنوزم وقتی فکر میکنم ...

واااای   

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ک چرا  میگن روز اول پریودی اینجوری کنن  منم ترسیده بودم انقد میگفتم لابود چون از ...

😂😂😂😂

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

ی بارم رفته بودیم روستا لوله کشی اب نداشت ی دونه دسشوری واسه پنجاه نفر ادم😐منم هچی نداشتم هچی شلوارم رسوا بود تا وقتی حموم رفتم و خالم رفت لب جوی بشوره اومد جلو همه داد زد تو نماز نمیخونی منم اینجوری😓😥نه . بعد رفت از شورتا خودش بهم داد و نوار😫

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ی خاطره خنده دار:

داداشم ۹سالش بود حدودا. ی روز گفت بیاین ی آزمایش نشونتون بدم. دیدیم تو اتاق پنبه پنبه رنگ قرمز گذاشته و.. من و مامانم ب هم نگاه میکردیم😐 بعد فهمیدیم رفته پنبه های داخلشو در اورده و آزمایش انجام داده با جوهر قرمز😂 

چون وقتی مامانم نوار میگرفت، داداشم میگفت چیه اینا مامانم میگفت پنبه اس😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
یه بار مامانم خونه تکونی میکرد کل خونه به هم ریخته تو یکی از اتاقا رختخوابا وسط رو هم تلنبار شده بود ...

😂😂😂😂😂😂😂وای پوکیدم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

حالا من ی گند دیگ هم زدم🙋🏻‍♀️

همشونو میرختم تو ی مشکبا مشکی پشت روشویی قایم میکردم تو دسشوویی 

بعد مونده بود بوی گند گرفته بود مامانم پیدا کرد انقد دعوام کرد

😱😱😱😱😱😱

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

وای چه رسم بدی بوده میزنن تو گوش دختر وقتی پریود میشه اصلا نمیفهمم یعنی چی. ولی اینكه كاچی میپزن خوبه رحم گرم میشه. حالا مامانم اصلا رسما رو بلد نیست نه سیلی زد نه كاچی پخت. منم تا چند وقت فكر میكردم چیزیم شده به كسی نمیگفتم. چقد خنگ بودیم .من اگه دختر داشته باشم قبلش براش توضیح میدم وقتی هم شد با شادی براش كادو میخرم كه بزرگ شده 😊

ماشالله 🌹

کمک ب چی😐

یعنی کمک کنن غذا پخش کنن تو مسجد

اومدن اول سمت بی نمازا😂 منم چادر کشیدم تا نبیننم

هی نگاه میکردن ببینن من کی ام

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه دفعه هم داشتیم از مدرسه برمیگشتیم تو كوچه مدرسه همكلاسیمون جلوتر بود نوار بهداشتی از تو پاچش در اومد افتاد همه بچه ها تو كوچه دیدیمش. خیلی خجالت كشید طفلی

ماشالله 🌹