2777
2789

سلام

واستون عجیب نیست دختری توی سن من هیچ پسری بهش پیشنهاد نداده باشه؟دارم میرم ۲۶ سال

خواستگار در حد یکی دوتا فقط حرف زدن جلو نیومدن 

توی دانشگاه هیچکس سمتم نمیاد در حالیکه دوستام حداقل ۲ یا ۳ تا پیشنهاد دارن

اطرافیانم بهم تیکه میندازن که سنم داره میره بالا 

چکار کنم؟مشکلم چیه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تل یه جمع خودمونی ساختیم برای دورهمی، خنده، بحث، رفاقت و حال خوب 😎نه قوانین عجیب داریم، نه حرف ا ...

چرا انقدر هولی 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
تو تل یه جمع خودمونی ساختیم برای دورهمی، خنده، بحث، رفاقت و حال خوب 😎نه قوانین عجیب داریم، نه حرف ا ...

اه کاش تعلیق شی

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝

بعضیا این مدلین 

هیچ عیبی ندارن اتفاقا بقیه ام فک میکنن کلی خاطر خواه داری ولی خاستگار نداری 

بعضیام کلی خاستگار دارن 

دوست من تو مدرسه ۷ ۸ تا خاستگار داشت هنوز درسشم تموم نکرده بود 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

داره 26 بعنی چند

چی؟

کاش این سایت قانونی داشت تا کسایی مثل تو اصلا عضو نمیشدن