2777
2789
عنوان

به یک مادر روانی کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 86 پست
ممنونم عزیزم باشه دوباره میارمش پیش خودمون

بچه شما جیغ هم میزنه؟ 

چندتا کلمه می‌تونه بگه؟

احساس میکنم مقاومت می‌کنه تو حرف زدن

نگرانکم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها تمنا میکنم تاپیک اخرم‌ گزارش بزنید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ببخشید چرا نمیزاری بچه پیش خودت بخوابه؟  حالا دوسال دیگه جداش میکنی  گناه داره بچه  ...

والا خیرسرم با یه دکتر و یه روانشناس مشورت کردم اونا اصرار داشتن به این قضیه.ولی انگار نشدنیه راجع به دختر من

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
بچه شما جیغ هم میزنه؟  چندتا کلمه می‌تونه بگه؟ احساس میکنم مقاومت می‌کنه تو حرف زدن نگرانکم

وقتی شبا بیدار میشه نه جیغ نمیزنه صدام میکنه ماامان بیا

ولی وقتی عصبانی بشه جیغ میزنه وحشتنااااک

کلمه زیاد میگه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
والا خیرسرم با یه دکتر و یه روانشناس مشورت کردم اونا اصرار داشتن به این قضیه.ولی انگار نشدنیه راجع ب ...

دیر اقدام کردی بعدم اصلا هوشیاری بچتو دست کم نگیر و اگر این موضوع ادامه دار بشه رو زندگیت اثر میزاره!وابستگی مفرط بگیره تا چندین سال همراهته تا وقتی داره شخصیتش شکل میگیره ی فکری بکن

خیلی تلاش کردم تو بغل نخوابه نتونستم اولا رو پا میخوابید الان دیگه نمیخوابه

به تلاشت ادامه بده ،اگرهم گریه کرد سعی کن مقاوم باشی جلوش،بچه رو هرجور عادت بدی همونجور میشه،من دخترم یه تایمی بود که میگفت فقط تی وی باید روشن باشه خاموش میکردم گریه ای بود که راه مینداخت،یبار تا ساعت ۴صبح خواب وبیدار بود من ختموش میکردم از خواب میپرید گریه میکرد مجبور میشدم روشن کنم دیدم اینجوری فایده نداره یه شب ساعت ۹ خاموشی زرم تی وی رو هم از برق کشیدم خودمونو زدیم بخگه خواب انقدر گریه کرد بی قراری کرد دید فایده نداره اومد خوابید.این روند تا ۱هفته ادامه داشت هفته ی دوم نزدیکای ساعت ۹ که میشد خوابش میگرفت و میخوابید .الانم که هروقت خاموشی بزنم یذره بازیگوشی میکنه میاد میخوابه..از یکسالگی اصلا رو پام دیگه نزاشتمش بالش گذاشتم بغلم مجبور شد بیاد بخوابه عادت کرده دیگه

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
وقتی شبا بیدار میشه نه جیغ نمیزنه صدام میکنه ماامان بیا ولی وقتی عصبانی بشه جیغ میزنه وحشتنااااک ک ...

برای حرف زدن تمرین کردی میشه بهم یاد بدی

والا خیرسرم با یه دکتر و یه روانشناس مشورت کردم اونا اصرار داشتن به این قضیه.ولی انگار نشدنیه راجع ب ...

عزیزم این نشون میده دخترت شدیدا به شما احتیاج داره پسر من 5سالشه شبا چندبار بیدار میشه به صورتم دست میزنه 

خواب شبون برای رشد مغز وجسم بچه خیلی خوبه 

بذار دخترت با آرامش بخوابه اون خیلی کوچیکه

کاربر جدید نیستم 😊
به تلاشت ادامه بده ،اگرهم گریه کرد سعی کن مقاوم باشی جلوش،بچه رو هرجور عادت بدی همونجور میشه،من دختر ...

یعنی یک هفته هر شب سر ساعت همه چی رو خاموش کردین و خودتونو زدین به خواب، دخترتون گریه کرد انقدر تا بخوابه و بعد از یک هفته عادت کرد؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤