2777
2789
عنوان

با پدر شوهر نفهمم چیکا کنم

500 بازدید | 20 پست

از مادرم خوشش نمیاد که میاد خونم همش فحشش میده شوهرمو تحریک میکنه نزاره بیاد خونم الانم کلی شوهرم باهام سرصدا کرد چرا مادرت به پدرم محل نمیزاره منم گفتم دو تاشون مقصرن از هم خوششون نمیاد فک کن زنگ زده بود حسابی شوهرمو پر کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم پدرشوهرت میاد خونتون به مادرت فحش میده؟؟😯

مغازمون پایین خونمونه وقتی مامانم میخاد از در حیاط بیاد تو پدرشوهرم تو مغازه هر روز میبینه بهش میگه ملعون همش اینجاست مامانمم چیزی نگفته 

داماد پدرشوهرم شنیده که پدرشوهرم داشته شوهرمو پر میکرده نزار مادرزنت بیاد خونتون راش نده رفته به مامانم گفته اونم از پدرشوهرم بدش میاد حالا من نمیخوام داماد پدرشوهرم ازش اسم ببرم دعوا میشه وگرنه که حساب پدرشوهره رو میزارم کف دستش

مغازمون پایین خونمونه وقتی مامانم میخاد از در حیاط بیاد تو پدرشوهرم تو مغازه هر روز میبینه بهش میگه ...

جدی اینا رو میشنوی و چیزی نمیگی؟؟؟ من بودم چنان جلوی پدرشوهرم وایمیستادم تا دیگه جرعت نکنه حتی به سایه مادرم توهین کنه.بیخود کرده بهش اجازه نده

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
الانم شوهرم حسابی اعصابش خورد بود میگه نصف شبی زنگ بزن به مادرت چه مشکلی با پدر من داره محلش نمیزاره ...

بگو به همون دلیلی که بابات حرف دهنشو نمیفهمه!! نفهم 

مادر حرمت داره اعصابم خورد شد

چقد به مامانم گفتم این قضیه رو ول کن شر میشه رفته به زن بابای شوهرم گفته بره به پدرشوهرم بگه بتو چه من میام خونه دخترم حالا شوهرم بهش برخورده که چرا مادرت به زن بابام گفته مستقیم به بابام نگفته مشکلشونو حل کنن

جدی اینا رو میشنوی و چیزی نمیگی؟؟؟ من بودم چنان جلوی پدرشوهرم وایمیستادم تا دیگه جرعت نکنه حتی به سا ...

جلوش واستم که بره به شوهرم باز بگه اینا قوم ظالمینن صد سال خودشونو ول نمیکنن ما رو بچسبن  

جلوش واستم که بره به شوهرم باز بگه اینا قوم ظالمینن صد سال خودشونو ول نمیکنن ما رو بچسبن  

این که آره مگر اینکه خونتد جابه جا کنی، و اینکه نزار تو زندگیت دخالت کنه. 

بخدا مامانم میاد عین کلفت واسم کار میکنه دماغمو عمل کردم سه تا بچه دارم کاراشونو میکنه حالا شوهرم میگه نه پدرم دیگه بیاد خونم نه مادرت پدرش که همینجوریشم خونم نمیاد پس میمونه مادر من که منم فقط همینو دارم

این که آره مگر اینکه خونتد جابه جا کنی، و اینکه نزار تو زندگیت دخالت کنه. 

تو یه خونه نیستیم که پدرشوهرم روزا مغازه ما مدیریت میکنه مامانمو میبینه هر روز خونه ماست فک میکنه گوسفندا پسرشو میخوره آتیش میگیره