2777
2789
عنوان

با پدر شوهر نفهمم چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 20 پست
تو یه خونه نیستیم که پدرشوهرم روزا مغازه ما مدیریت میکنه مامانمو میبینه هر روز خونه ماست فک میکنه گو ...

بزار دق کنه والا. مادرت خونه دخترش میاد یه کاری کن رابطه شوهرت با مادرت خوب باشه. مثلا ازشون تعریف کن و بگو فلانی اینو گفته به مادرت بگو غذای موردعلاقه شوهرت رو بپزه شما بیار خونه. الآنکه شوهرت مادرشو ازدست داده مادرت میتونه جاشو براش پر کنه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار دق کنه والا. مادرت خونه دخترش میاد یه کاری کن رابطه شوهرت با مادرت خوب باشه. مثلا ازشون تعریف ک ...

مامنم بهترین غذاها رو از خونش درست میکنه میفرسته واسش یسره دست میکشه سر و روش ولی این هیچ وقت پدرشو ول نمیکنه مادر منو بچسبه که

مامنم بهترین غذاها رو از خونش درست میکنه میفرسته واسش یسره دست میکشه سر و روش ولی این هیچ وقت پدرشو ...

به نظرم برو مشاوره با شوهرت ، این طوری همش ذهنت درگیره و آرامش نداری بزار مشاور بهش بگه راه درست رو

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم