2777
2789
عنوان

خانم های هدفمند لطفا چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 34 پست
من کیک درست میکنم البته نه همیسه  وقتاییکه سفارش دارم دلم میخواد زبان هم بخونم  کلاس مج ...

برنامه ی روزانتو بنویس درراستای اهدافت..صبحها زودتر بیدارشوشبا هم به موقع بخواب، تاثیر داره، واگه حس میکنی انرژی بدنیت کمه باپزشک مشورت کن شاید کمبودویتامین وآهن داری. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربه روحی خوردی ؟؟؟یا شاید سختی زیاد کشیدی؟؟؟

سختی کشیدم 

ولی الان وضع زندگیمون خوبه خداروشگر

از نظر مالی تو حد متوسطیم 

خواسته هام براورده میشه

ولی شاد نیستم 

شاید بگم مثلا اگه الان برام این کفشو بخرید خوشحال میشم

کاقعا هم خوشحال میشم ولی عمیق نیست

دیروز بعد از مدت ها با دوستام رفتم بیرون 

ولی بازم تهش به نظرم خوش نگذشت

در حالی که دلم خیلی براشون تنگ شده بود 6 ماه بود ندیده بودمشون 6 ماه بود تو خیابون قدم نزده بودم 

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
برنامه ی روزانتو بنویس درراستای اهدافت..صبحها زودتر بیدارشوشبا هم به موقع بخواب، تاثیر داره، واگه حس ...

شب زود خوابیدن رو شدیدا موافقم

کم خونی هم دارم

ولی قبلا هم داشتم 

اما اینقدر احساس پوچی نداشتم 

درون گرایی.نه؟ دنیا بنظرت مسخره ست؟ به همه چی یه نگاه "خب که چی؟" نداری؟

درون گرا نیستم 

خیلی شاد و پرحرف بودم 

مودی ام 

یه موقع میگم گور بابای همه جی

هیچی برا م مهم نی

یه موقع خودمو سرگرم میکنم 

ولی اخرش میگم همه اش الکیه 

خودمو گول میزنم 

انگار هدفام گم میشن

خند هام الکی میشن

لبخندام مصنوعی میشن 

خودمم نمیدونم چه مرگمه 

گفتم تاپیک بزنم ساید یکی دردمو فهمید 

تونست راهنماییم کنه که دقیقا چرا این وضمه 

خیلی هم معتقدماا

درون گرایی.نه؟ دنیا بنظرت مسخره ست؟ به همه چی یه نگاه "خب که چی؟" نداری؟

کلاس نقاشی رو پارچه رفتم 2 سال پیش 1میلیون پول دادم 

ولی کار نکردم 

چقدر رررر کلاسا و ابزار کیک خریدم . درست میکنماا ولی فقط وقتایی که مجبور باشم 

کلاس خط مجاری شرکت کردم الان دوره اولش تموم شد دوره دومش خریدم هنوز همت نکردم بشینم پاش

کلاس زبان چند سال پیش میرفتم کابوس بود برام 

ول کردم 

باشگاه بسکتبال رفتم 

چند سال پیش 70 اینطورا پول توپ دادم 

ترم اخر

کلی پول شهریه دادم همش پرید 

اصن یه وضعیه

الان میگم برام کفش برند بخرید 

کتاب اشمزی 850 تومنی میخوام 

میگم شاید حالم بهتر بشه

نه که خیلی پولدار باشیما 

ولی خب به زور شاید توان خرید اینارو داشته باشم 

ولی احساس میکنم فقط دغدغه ذهنیم رو بیشتر میکنه 

ذهنم خسته اس

کلاس نقاشی رو پارچه رفتم 2 سال پیش 1میلیون پول دادم  ولی کار نکردم  چقدر رررر کلاسا و اب ...

خیلی خوبه ک با ۱۷ سال سن همه ی اینکارو کردی.آفرین

برو پیش یه مشاور.شاید کمکت کنه علاقتو پیدا کنی و انگیزه پیدا کنی

خیلی خوبه ک با ۱۷ سال سن همه ی اینکارو کردی.آفرین برو پیش یه مشاور.شاید کمکت کنه علاقتو پیدا کنی و ...

با 17 سال سن فقط ذهنمو شلوغ کردم 

الان پس ذهنم اون زبان نخونده شده اون هزینه ی نقاشی رو پارچهه که استفاده نشده . اون پولایی که بالای کلاسای مجازیه کیک و انواع دسر مدرن و هزارتا کوفت و زهر ماره دیگه 

همه اینا تلنبار شده و ارامشمو گرفته

کلاس نقاشی رو پارچه رفتم 2 سال پیش 1میلیون پول دادم  ولی کار نکردم  چقدر رررر کلاسا و اب ...

بنظرم بدم نیست که مهارت‌های مختلف تجربه کردی تو این سن، چون الان وقته خوبیه علایقتو پیداکنی. 

با 17 سال سن فقط ذهنمو شلوغ کردم  الان پس ذهنم اون زبان نخونده شده اون هزینه ی نقاشی رو پارچهه ...

خب چرا رو یکیش کار نمیکنی؟ شاید اگه از یکی ازین مهارتاش استفاده کنی و درامد داشته باشی هزینه هایی ک کردی جبران بشه و دیگه اذیتت نکنه

اینم در نظر داشته باش که این آموزشا یجور سرمایه س.ممکنه یجایی بدردت بخوره

بنظرم بدم نیست که مهارت‌های مختلف تجربه کردی تو این سن، چون الان وقته خوبیه علایقتو پیداکنی.  

اخه حشابشو بکنید 300 اینطورا پول رنگ هاشو دادم همون جور مونده 

یا اون توپه تو کمده+ لباساشم هست😐

پول هایی که دادم براشون رو مخمه 

مامان بابام خیلی چیزی نمیگن ولی هر چند وقت یه بار که چیز جدید بخوام 

میگن تو فقط بلدی پول خرج کنی

ولی استفاده نکنی

خب چرا رو یکیش کار نمیکنی؟ شاید اگه از یکی ازین مهارتاش استفاده کنی و درامد داشته باشی هزینه هایی ک ...

تا حالا از این بعد نگاش نکرده بودم

شاید به قول شما وقتی پولش رو جبران کنم اروم بشم 

مرسی واقعا😌💗

اخه حشابشو بکنید 300 اینطورا پول رنگ هاشو دادم همون جور مونده  یا اون توپه تو کمده لباساشم هست ...

خب اگه سراغ مهارت‌های کم هزینه تربری ویاد بگیری ازبابت هزینه خیالت راحته چون بالاخره یه هنرو آموختی وشاید بعدا باز خواستی انجام بدی، مثلا آموزش بافتنی بنظرم عالیه، یا سازه های نمدی، یاحتی خیاطی اگر لوازمش مادرتون داره.