2777
2789
عنوان

خانم های هدفمند لطفا چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 34 پست
تا حالا از این بعد نگاش نکرده بودم شاید به قول شما وقتی پولش رو جبران کنم اروم بشم  مرسی واقع ...

آره مثلا همین کیک پزی عالیه، میتونید اینترنتی تبلیغ کارهم کنید وسفارش بگیرید

خب اگه سراغ مهارت‌های کم هزینه تربری ویاد بگیری ازبابت هزینه خیالت راحته چون بالاخره یه هنرو آموختی ...

مادر که یه پا خیاطه 😁😁😁

ولی دیگه دلم نمیخواد هزینه کنم 

همون کیک رو خودم خیلی علاقه دارم 

توانسو ندارم 

ببخشید وقت شمارو هم گرفتمااا

ولی فک میکنم به عنوان یه نوجوون طراوت ندارم 

دلخوشی ندارم 

چیزی که بگم باهاش خوشحالم ندارم 

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=143923128]آره مثلا همین کیک پزی عالیه، میتونید اینترنتی تبلیغ کارهم کنید وسفارش بگیرید[/QUOTهعییی😪

مشتری کجا بود خواهر

مادر که یه پا خیاطه 😁😁😁 ولی دیگه دلم نمیخواد هزینه کنم  همون کیک رو خودم خیلی علاقه دارم&n ...

خیلی خوبه بایه مشاورخوب صحبت کنی، به این حس منفی که داری اجازه رشد نده، ان شاالله شاد وموفق وعاقبت بخیر باشی آبجی جان

خیلی خوبه بایه مشاورخوب صحبت کنی، به این حس منفی که داری اجازه رشد نده، ان شاالله شاد وموفق وعاقبت ب ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین عزیزم💗

تا حالا بهش فکر نکرده بودم 

واقعا به نظرم لازمه که اینکارو کنم 

مرسی☺