2777
2789
عنوان

اونایی ک خودشون یا اطرافیانشون کرونا گرفتن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 38 پست
برای بچه ها و خودتون هم خوراکی های تقویت کننده سیستم ایمنی بگیرید و همچنین داروهای مکمل و تقویتی

مثلا چی پسرم فقط مولتی ویتامین میخوره برای دخترم چی بدم و خودم چی خوبه و سیستم ایمنی رو قوی میکنه؟

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
مثلا چی پسرم فقط مولتی ویتامین میخوره برای دخترم چی بدم و خودم چی خوبه و سیستم ایمنی رو قوی میکنه؟

والا من از زنداییم نپرسیدم ببینم دقیقا چی خوردن ولی شنیدم که شربت ایمیونس برای تقویت سیستم ایمنی خوبه

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از زنداییم نپرسیدم ببینم دقیقا چی خوردن ولی شنیدم که شربت ایمیونس برای تقویت سیستم ایمنی خوب ...

چشم عزیزم حتما میگیرم میخوریم ممنونم خیلی لطف کردی

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
وای خدا از دهنت بشنوه خداروشکر ان شاالله شوهر منم خوب بشه از یکشنبه ن خواب دارم ن خوراک خیلی نگرانشم ...

نه اصلا نترس تازه خاهر من خیلی حالش بدتر بود نفس تنگی سرفه خشک دلپیچه سردرد و بدن درد شدید خوب میشه نگران نباش مایعات و دمنوش زیاد بده بهش

نه اصلا نترس تازه خاهر من خیلی حالش بدتر بود نفس تنگی سرفه خشک دلپیچه سردرد و بدن درد شدید خوب میشه ...

فدات عزیزم خدا خیرت بده بخدا من تو شهر غریبم خیلی دست و پامو گم کردم و حالم بده😭

عزیزم خواهرتون بچه هم داشت من دوتا بچه دارم نگران اونا هم هستم😔

خاهرم تو اوج حال خرابیش که کرونا داشت دوستش با بچه یک سالش و دختر خالم تو یه خونه ۴۰ متری بودن هیچکدوم نگرفتن فقط ماسک زده بود دستاشم تند تند میشست 

خاهرم تو اوج حال خرابیش که کرونا داشت دوستش با بچه یک سالش و دختر خالم تو یه خونه ۴۰ متری بودن هیچکد ...

خداروشکر ان شاالله کسی نگیره اگه هم گرفت سبک باشه براش بحق این شب میلاد واقعا خیلی سخته خدا حافظ و نگهدار همه باشه ان شاالله

عزیزم من شوهرم تو اتاقه پیش خودمون همش ضد عفونی میکنم دسشویی رو تا بیاد و بره خودم فعلا هیچ علائمی ن ...

نه ظرف خودتم از بچت جدا کن انشاله که شوهرت خوب میشه و خودتون هم نمیگیرید منم خیلی نگران بچه هامم 

نه ظرف خودتم از بچت جدا کن انشاله که شوهرت خوب میشه و خودتون هم نمیگیرید منم خیلی نگران بچه هامم&nbs ...

فدات عزیزم ان شاالله ک هر دو شما هم سلامت باشید و بچه ها هم مبتلا نشن بحق این شب میلاد 🤲

إن شالله اصلا نگران نباش برو راحت باش زودی خوب میشه 

توکل بر خدا ممنون عزیزم حالم خیلی بهتر شد با حرفاتون حاجت روا بشی ان شاالله

یعنی حالتون انقدر بد بوده ک سه بار تو این هفته رفتید دکتر من همسرم الان حالش خوبه کامل دکتر نگفت ک ا ...

نه عزیزم من تا امروز حالم بد نبود اولش که رفتیم برای تست دکتر دیدمون بعد ی دکتر دوستامون گفتن خوبه رفتیم فقط ویتامین و زینک داد امروز تنگی نفس گرفتیم رفتیم متخصص ریه و سی تی اسکن ریه های شوهرم درگیر شده ولی من نه البته من بعداز شوهرم گرفتم بعصیا بگیرنم علایم ندارن و خوب میشن چون شوهرم ریه هاش درگیر شده گفته بره سطح اکسیژن خونش رو هرروز چک کنه تا ۳ یا ۴ روز به شوهرت بگو استراحت کنه غذاهای مقوی بهش بده میوه هم زیاد بخورید لیموترشم ویتامین سی داره خوبه 

نه عزیزم من تا امروز حالم بد نبود اولش که رفتیم برای تست دکتر دیدمون بعد ی دکتر دوستامون گفتن خوبه ر ...

چشم عزیزم ممنون ک گفتی کاش شوهر منم امشب میبرد حتما تستشو نشون میداد از یکشنبه درگیره و حالش خیلی بده ولی تنگی نفس نداره ان شاالله ریه درگیر نشده باشه😔

سلام عزیزم ببخشید من نیومده بودم سایت

اول از همه اینکه استرسو از خودت دور کن

استرس و فشار عصبی خودش زمینه ساز بیماریه خدای نکرده خودتم مریض میشی الان باید از خانوادت مراقبت کنی

من تو همون تاپیک هم گفتم کارهایی که انجام دادیم رو

بهرحال علائما فرق داره مثلا واسه مامانم دستگاه گوارشش رو خیلی درگیر کرد

تبشون رو مرتب چک کنید،بهشون بگید چند ثانیه در حده هفت هشت ثانیه نفسشونو حبس کنن بعد نفس بکشن ببینین به سرفه نمیوفتن تا بدونید تنگی نفسشون در چ حده(حالا این زیاد دقیق نیس ولی من اینکارو میکردم ببینم تنگی نفسش حاد نشه)،سطوحو ضدعفونی میکردیم و واسه هوا هم مرتب اسفند و عنبر نسارا دود میکردیم،چند نفریو دیدم ک بعد از بهبود تقریبی به شدت ضعف پیدا کردن،تقویتشون کنید با سوپ و اب میوه و همون معجونی ک اونجا گفتم(یه لیوان شیر با یه قاشق عسل و یه قاشق پودره بادام،هم واسه ضعف خوبه هم واسه سرفه)

بازم میگم هم خودتون هم بچه ها هم همسرتون،ارامشتونو حفظ کنید و به فکره بدست اوردن سلامتیشون باشید بجای استرس بیخود

ببخشید دیگه من در همین حد از دستم برمیاد

انشاالله خدا همه ی مریضا رو شفا بده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞