2777
2789
عنوان

اونایی ک خودشون یا اطرافیانشون کرونا گرفتن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم ببخشید من نیومده بودم سایت اول از همه اینکه استرسو از خودت دور کن استرس و فشار عصبی خود ...

سلام به روی ماهت گلم حالش الان خیلی خوبه خداروشکر فقط و فقط ضعف داره و عصبی هست ک تو خونه مونده.خواستم بدونم ممکنه حادتر بشه یا نه دیگه؟منم مایعات دمنوش پونه و آویشن دادم دمنوش عناب دادم و اب گرم و لیمو عسل،عسل و سیاهدانه،شیرو عسل،سوپ هم درست کردم هم گوشت هم مرغ دیگه نمیدونم چکار کنم امروز خودم یکم دلپیچه دارم دخترمم ۷ سالشه از صبح میگه سردرد دارم خیلی نگران بچه هامم خودم هیچ بچه شیرخوار هم دارم 😔

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون شما،عزیزم سی تی رو نشون دادین؟

عزیزمی گلم امشب میره چون یدونه آزمایش دیگه هم داده جوابش امشب آماده میشه

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
سلام به روی ماهت گلم حالش الان خیلی خوبه خداروشکر فقط و فقط ضعف داره و عصبی هست ک تو خونه مونده.خواس ...

نمیدونم اخه رو ادمای مختلف تاثیرش فرق داره

واسه مامان من به این مرحله ضعف  ک رسید ده روزی طول کشید بعد خوب شد

فکر نمیکنم واسه نوزاد مشکلی باشه

بهداشتم که رعایت میکنید انشاالله طوریش نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نمیدونم اخه رو ادمای مختلف تاثیرش فرق داره واسه مامان من به این مرحله ضعف  ک رسید ده روزی طول ...

فدات عزیزم ممنون ک جواب دادی جواب آنتی بادی و آزمایش خونش منفی بود اسکن رو هم خودم نگاه کردم ک ریه سالمه دیگه نمیدونم کرونا بوده یا آنفولانزا😢

فدات عزیزم ممنون ک جواب دادی جواب آنتی بادی و آزمایش خونش منفی بود اسکن رو هم خودم نگاه کردم ک ...

عزیزم خداروشکر

انشاالله که بلا از خانوادتون دور باشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
عزیزم خداروشکر انشاالله که بلا از خانوادتون دور باشه

فدای تو مهربانو جان😘😘

خودمم تنگی نفس دارم از بس شوینده زدم🤦‍♀️

نکن خب😐 ادم ک فقط کرونا نمیگیره،بیماری تنفسی هم میگیره ها😟

دیگه نمیزنم اصلا ریم اگه با کرونا نره با این شوینده ها میره 🤦‍♀️